Odrastao je!

Anđa Marić objavila fotku sa sinom koji je odmah pobrao sve simpatije njenih fanova: "Beba više nije beba!"

Anđa Marić Anđa Marić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 8 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 14 +9 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 13 Galerija

Pjevačica i bivša manekenka Anđa Marić na Instagramu je objavila sliku sa sinom Gašparom koji je pobrao sve simpatije njenih pratitelja.

Pjevačica Anđa Marić na Instagram profilu podjelila je sliku sa svojim sinom Gašparom, a njegov izgled iznenadio je pripadnice nježnijeg spola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andja Maric (@andjamarics)

Pogledaj i ovo showbuzz Oglasila se Anđa 'Presretni smo, mene je strah jer sam od sada 'on my own'

"Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian, prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja", napisala je Anđa koja je nasmijana pozirala s dečkima. Gašpara je Anđa dobila u braku sa Slovencem Primožom Dolničarem.

"Koliko ljepote na jednoj slici", "Beba više nije beba", "Kakva si sretnica, Anđo", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Nekadašnja manekenka Anđa Marić godinama se bori s multiplom sklerozom, a nedavno je napravila prve korake bez štaka pa njezinoj sreći nema kraja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andja Maric (@andjamarics)

Liječnici su joj prognozirali da će biti u kolicima još 2014. godine. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu.

"Htjela bih doći u tu kliniku gdje su mi onako rekli: 'Užas, nikad nismo vidjeli osobu u gorem stanju. Kako je to neliječeno?! Strašno!'", prisjetila se. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene