Veselo i glamurozno

Kći legendarnog Nenada Kljajića udala se za poznatog trenera, a kuma joj je bila supruga jednog našeg nogometaša

Petra Pezić Petra Pezić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Drago i Petra Pezić - 9 Drago i Petra Pezić - 8 Drago i Petra Pezić - 6 Drago i Petra Pezić - 10 Petra Pezić - 6 Drago i Petra Pezić Drago i Petra Pezić Drago i Petra Pezić Drago i Petra Pezić Petra Pezić - 11 +19 Petra Pezić - 12 Galerija

Petra Kljajić rekla je sudbonosno "da" kineziologu i treneru Dragi Peziću, a sudeći prema pričama na Instagramu - vjenčanje je bilo glamurozno i veselo.

Kći našeg legendarnog rukometaša i trenera Nenada Kljajića, Petra, udala se za fitness-trenera Dragu Pezića.

Pogledaj i ovo Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Wow! Dina Dragija podijelila još poneki detalj s raskošnog vjenčanja, imali su vatromet, ali i veličanstvenu tortu!

Na njihovu vjenčanju pjevala je Zsa Zsa, koja je i sama podijelila nekoliko priča sa svečanog događaja. 

Od poznatih gostiju bili su i pjevačica Neda Parmać, ali i influencer Kristijan Iličić.

Petra je za kumu odabrala Dinu Dragiju, suprugu nogometaša Tina Jedvaja, kojoj je ona također bila kuma na njezinu vjenčanju. Nažalost, Tin zbog nogometa nije mogao prisustvovati veselom događaju. 

Za ovu prigodu Petra je odabrala čipkastu vjenčanicu sirena-kroja koja je imala srcoliki gornji dio. U njoj je idealno istaknula svoju manekensku figuru, ali i dekolte. Kasnije se presvukla u ultrakratku bijelu haljinicu s naborima bez rukava, koja je oko struka sadržavala bijelu mašnu. Kosu je držala u visokoj zalizanoj punđi s dva puštena nakovrčana pramena naprijed. Do izražaja je dolazio i tamnocrveni ruž na usnama. 

Drago je u svojoj priči na Instagramu objavio niz videa na kojima je pokazao kako je izgledao odlazak po mladu, a podijelio je i priče prijatelja koji su snimali prvi ples i trenutke iz sale.

Par je već dugo u vezi, a svojim zarukama pohvalili su se na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drago Pezic (@dpezic)

 "Neću puno pisati.. Najljepši dan moga života. Rekao sam da će ovo biti najljepša i najuspješnija godina.. Najljepši dio cijele priče je što odbrojavam dane kada ćeš koračati prema meni u bijelom. Ti vrijediš.. Ti si lijepa.. Ti značiš.. Ti si voljena.. Ti zračiš.. Ti si bitna.. Ti si dovoljna.. Moj život je gomila slika razbacanih po stolu. Ona je moj album u kojem su sve one pronašle svoje mjesto. Volim te", napisao je Pezić tada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) Aca Lukas (FOTO: Instagram) Aca Lukas +0 Aca Lukas Celebrity Srpski folk-pjevač koji je popularan u Hrvatskoj hitno hospitaliziran: ''Sve se to odrazilo na njegovo zdravlje''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Maria Francisca Perello Rafael Nadal Rafael Nadal Maria Francisca Perello +16 Maria Francisca Perello Celebrity Nakon dugih 17 godina svoju su ljubav zapečatili prinovom, vijest o trudnoći dugo su skrivali, ali poznat je jedan zanimljiv detalj

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene