Prikrivali su to!

Isplivali neobični detalji na fotografijama kralja Charlesa i princeze Diane: "A zato je to uvijek radila..."

Kralj Charles i princeza Diana - 1 Kralj Charles i princeza Diana - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i princeza Diana - 4 Kralj Charles i princeza Diana - 1 Kralj Charles i princeza Diana - 5 Kralj Charles i princeza Diana - 3 Kralj Charles i princeza Diana - 2 Vjenčanje Diane i Charlesa - 6 Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Charles, Diana (Foto: Profimedia) +7 Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Galerija

Neobični detalji otkriveni su na fotografijama kralja Charlesa i pokojne princeze Diane, a koji upućuju na jednu stvar.

Kralj Charles III. i njegova prva supruga, pokojna princeza Diana, često su bili fotografirani zajedno tijekom njihova 15-godišnjeg braka, a službene fotografije zabilježile su sve, od njihovih zaruka do rođenja njihova dva sina, princa Williama i princa Harryja.

No sada je isplivao jedan neobičan detalj na mnogim od njih koji je zbunio kraljevske obožavatelje, a to je visina kralja Charlesa. Nekoliko fotografija monarha i pokojne princeze - koja je tragično preminula 1997. godine pokazuju da je Njegovo Veličanstvo nekoliko centimetara više od Diane, ali u stvarnosti par je zapravo bio iste visine, točno 178 centimentara.

Princeza Diana često je nosila cipele koje su bile ravne ili su imale vrlo malu petu kako ne bi nadvisivala svog tadašnjeg supruga, a čak je morala pažljivo birati svoje vjenčane cipele kako bi bila sigurna da nije previsoka. No unatoč njihovoj visini, Charles na mnogim fotografijama izgleda znatno viši od Diane.

Sada je jedan od obožavatelj na društvenim mrežama podijelio niz upravo takvih fotografija, nakon čega su se mnogi oglasili u komentarima i progovorili o tom neobičnom detalju.

"Zato je uvijek naginjala glavu prema dolje. Nosila je i ravne ili vrlo niske štikle", "Njegovo Veličanstvo je možda stajalo na kutiji", zaključili su neki od njih.

Prema članku objavljenom na The Society Pages, to bi moglo imati veze s društvenim očekivanjima da bi muškarci trebali biti viši od žena.

"Oni su obično bili namješteni tako da sugeriraju da je on znatno viši od nje, ili barem da prikriju činjenicu da nije. Pokušaj da Charles izgleda viši je društvena predanost ideji da su muškarci viši, a žene niže. Kada naša vlastita tijela i naši partneri ne slijede ovo pravilo, ponekad ćemo se jako potruditi sačuvati iluziju", pojasnila je profesorica na Occidental Collegeu Lisa Wade.

Iako to nije potvrđeno kao službeni razlog, to bi moglo biti objašnjenje zašto su kralj Charles i princeza Diana bili iste visine na većini zajedničkih fotografija, a koje možete pogledati u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 6 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives u badiću iz kojeg su joj ispadali bujni atributi navijala za Vatrene: ''Jedina prava navijačica u Hrvatskoj!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 1 Kate Moss - 3 Kate Moss - 4 Kate Moss - 5 +28 Kate Moss - 2 Nekad i sad Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene