otkriven razlog

Obiteljska fotografija Trumpovih izgleda kao iz bajke, ali na njoj nedostaje jedna važna osoba, je li moguće da je namjerno to izbjegla?

Donald Trump - 3 Donald Trump - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump - 2 Donald Trump - 4 Donald Trump - 5 Donald Trump - 1 Melania Trump, Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump - 3 +20 Donald Trump u Mar-a-Lagu Galerija

Kimberly Guilfoyle na društvenim mrežama podijelila je obiteljsku čestitku Trumpovih, a na njoj nedostaje bivša prva dama Melania.

Na božićnoj čestitki Trumpovih nalaze se Donald i njegovo troje djece, a mnogi su primijetili kako na fotografiji nedostaje njegova supruga Melania

NY Post obznanio je javnosti kako je Melanija u bolnici uz svoju bolesnu majku Amaliju Knavs i da zato nije mogla biti na snimanju obiteljskog portreta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle)

"Melania je oduvijek bila jako posvećena cijeloj svojoj obitelji. Ne bi trebalo biti iznenađenje što je ovaj Božić provela sa svojom bolesnom majkom", rekao je blizak izvor za Fox News Digital.

Na fotografiji su se još nalazili Don Jr. i Guilfoyle, Ivanka Trump, njezin suprug Jared Kushner i njihovo troje djece te Tiffany Trump i njezin suprug Michael Boulos. S njima je pozirao i 17-godišnji Barron, kojeg je Donald dobio s Melanijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barron Trump Fan Account (@barronupdate)

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole In Magazin: Vesna Pisarović In Magazin: Zlatko Pejaković In Magazin: Indira Levak +23 In Magazin: Maja Šuput inMagazin Evo što si žele poznati Hrvati u 2024. godini, tko si želi prinovu, a tko otplatu duga: "Da mi Bog ispuni želju i da dobije brata ili sestru"

  1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 +19 Severina Vučković i Jurica Popović Zanimljivosti Matija Vuica podijelila dirljivu objavu za svog voljenog Juricu pa sve dovela do suza: "Odmaraj i pazi na mene"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene