Proslavio ju reality

Njemačkoj Kim Kardashian druga je preotela dečka, no za ovakvim komadom sigurno se otimaju

Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) +0 Nicole Williams (Foto: Instagram) Galerija

Metisha Schaefer zvijezda je reality showa "WAGS Miami" u kojem je tražila dečka sportaša kao i još nekoliko manekenki i modela.

Metishu Schaefer nazivaju "njemačkom Kim Kardashian".

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Tako se proslavila Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu

Čini se kako svaka država imaju svoju verziju najslavnije starlete na svijetu, pa tako ni Hrvatska nije ostala uskraćena za istu. "Hrvatskom Kim Kardashian" tako su proglasili Jelenu Perić, a njemačkom Metishu Schaefer.

Glumica, model, Instagram senzacija, ali i televizijska ličnost, atraktivna brineta zvijezda je reality showa "WAGS Miami" u kojoj je Metisha s još nekoliko žena lovila sportaša za udaju, no za razliku od ostalih žena koje su bile poprilično besramne, Metisha je sve odrađivala sa stilom.

Metisha je tada pokupila najveći dio medijskog kolača, a u Miami se preselila 2011. godine u želji za ostvarenjem karijere modela, ali i udajom za bogatog i slavnog sportaša.

Metisha je poznata i kao bivša djevojka NFL zvijezde Larryja Englisha. Zanimljivo, u spomenutom reality showu sudjelovala je s njegovom suprugom, manekenkom Nicole Williams, za koju je tvrdila kako je petljala s Larryjem dok je on još bio u vezi s njom, iako je Nicole sve oštro demantirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by metisha (@metisha) on

U vrijeme snimanja realityja Nicole je pritiskala sportaša na udaju, a na kraju sezone dotični je pokleknuo i kleknuo, dok Metisha još bnije uspjela pronaći "onog pravog" ili ga samo dobro skriva.

Naime, na njezinom Instagramu samo su njezine atraktivne fotografije s plaže, iz teretane, s putovanja...

Ako ništa drugo, atraktivna WAGS-ica uživa u procvatu karijere od showa, iako je i poprilično jasno kako je svoj izgled nadografila estetskim zahvatima.

No kada se uzme u obzir medijska moć Kim Kardashian, ne čudi što mnoge žene žele izgledati i biti poput nje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene