Tako se proslavila

Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu

Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) +0 Nicole Williams (Foto: Instagram) Galerija

Prelijepu manekenku Nicole Williams publika je upoznala u trash showu "WAGS".

U slučaju da ste poklonik trash reality showova, sigurno ste čuli za onaj pod nazivom WAGS, o djevojkama, zaručnicama i suprugama poznatih sportaša.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

WAGS-ice su išle na televizijskom kanalu E! koji emitira i reality showove poznatih osoba, kao što je obitelj Kardashian, pa nije dugo trebalo da za njega saznaju šire mase. Emisija je očekivano okupila zanimljivo i atraktivno društvo, među kojima je bila i manekenka Nicole Williams.

33-godišnja Kanađanka danas ima gotovo 2 milijuna obožavatelja na Instagramu, brojne slavne prijateljice među kojima su i Kardashianke te anđelice Victoria's Secreta, ormar pun dizajnerskih krpica te brojne angažmane kojima se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Televizijska publika upoznala ju je dok je još bila djevojka igrača američkog nogometa Larryja Englisha, koji tada nikako nije htio kleknuti pred nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑵𝒊𝒄𝒐𝒍𝒆 𝑾𝒊𝒍𝒍𝒊𝒂𝒎𝒔 - 𝑬𝒏𝒈𝒍𝒊𝒔𝒉 (@justtnic) on

S obzirom na to da se WAGS-icama čitav život vrti oko toga da upecaju bogatog sportaša, odnosno da se udaju za njega te mu rode djecu, Nicole je gotovo cijeli show pričala o tome kako joj nije jasno zašto njezin partner ne želi učiniti korak više u njihovu odnosu. Ipak, karijere se nije odricala.

Također, čitavo je vrijeme bila vrlo ljubomorna i posesivna te je špijunirala sportaša na svakom koraku, no ipak je dočekala skupocjeni prsten te skupocjeno vjenčanje u Laguna Beachu 2017. godine, šest godina nakon upoznavanja.

Larry je pred nju kleknuo tijekom romantičnog putovanja na Tajland 2016. godine, a vjenčanje je održano pred 220 uzvanika.

Par je i dalje u sretnom braku, a kad ne objavljuje njihove romantične fotografije, Nicole objavljuje one na kojima se hvali zanimljivim stilom te savršenim proporcijama kojima reklamira badiće i donje rublje.

Kako se ima čime pohvaliti, Nicole i ovoga ljeta redovito objavljuje golišave fotografije od kojih će i muškarcima i ženama zastati dah.

U našoj galeriji provjerite zašto je Nicole jedna od najtraženijih manekenki današnjice te uživajte u pogledu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene