upisao se u povijest

Nevjerojatan uspjeh iščekivanih memoara princa Harryja, još će jednom dobro zaraditi na račun kraljevske obitelji!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Naslovnica knjige Spare princa Harryja Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 1 +19 Princ Harry Galerija

Memoari princa Harryja već su prodani u preko 400 tisuća primjeraka čime su postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti

Autobiografija princa Harryja pod imenom "Spare" (Zamjena) najprodavanija je publicistička knjiga u povijesti, objavio je u utorak njezin izdavač koji je prodao već 400 tisuća primjeraka u elektroničnom, audio i klasičnom formatu knjige.

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 prizori koji su umirili britance Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

"Oduvijek smo znali da će ova knjiga uspjeti, ali nadmašuje čak i naša velika očekivanja", izjavio je Larry Finlay, direktor Transworld Penguin Random Housea.

"Koliko znamo, jedine knjige koje su se prvog dana prodale više su one u kojima je zvijezda drugi Harry (Potter)", dodao je.

Knjiga princa Harryja, čije je izdanje na španjolskom jeziku greškom pušteno u javnost ranije nego je planirano, službeno je puštena u prodaju u utorak.

Željni čitatelji pohrlili su u knjižare kako bi dobili svoj primjerak memoara koji sadrže intimna otkrića o britanskoj kraljevskoj obitelji.

Knjiga je već privukla pozornost diljem svijeta zbog Harryjevih optužbi na račun oca, kralja Charlesa, njegove supruge Camille i starijeg brata, princa Williama.

(Hina)

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +24 Igor Mešin Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene