potpuno pogrešan pristup

Meghan od samih početka veze s princem Harryjem nije bila onakva kakvom se činila, novi detalji otkrili drugačiju priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle trenutačno je jedna od najomraženijih članivca kraljevske obitelji u Velikoj Britaniji, a dokaz tome su informacije koje cure iz palače.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle navodno ni u samome početku veze s princem Harryjem nije bila šarmantna kako se činila, već je nervirala brojne članove kraljevske obitelji. Kraljevska biografkinja Penny Junor u novom je dokumentarcu koji se prikazuje na britanskoj televiziji ITV ispričala što je čula od izvora bliskih kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Čula sam od samih početaka da Meghan uzrujava ljude u palači", naglasila je. Dodala je kako je Meghanin pristup obitelji bio potpuno pogrešan te im je pristupala kao da se radi o holivudskim glumcima. Tek je kasnije govorila kako članovi kraljevske obitelji nisu zvijezde u tom smislu, već naporno rade kao članovi javne institucije.

Kraljevski biograf Robert Lacey s druge strane nedavno je rekao kako je princ William smatrao od samoga starta da Meghan ima nešto drukčiji plan od onoga što se činilo. Nije tajna da William nema dobro mišljenje o supruzi svog brata, a nekoć bliska braća zbog cijele su se situacije i udaljila.

Meghan Markle i princ Harry početkom prošle godine šokirali su kraljevsku obitelj i čitav svijet kada su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti i otišli živjeti u SAD. Ništa drukčije nije bilo ni u ožujku ove godine kada su u intervjuu koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey iznijeli brojne detalje svog života u palači.

Ipak, braća su prije nekoliko dana sve razmirice ostavila po strani te su odala počast svojoj pokojnoj majci, princezi Diani. Braća su se pojavila u Sunken Gardenu kraj palače Kensington na otkrivanju statue posvećene Diani na njezin 60. rođendan. William i Harry prošetali su skupa razgovarajući i čineći se dobro raspoloženi, a onda su maknuli prekrivač s kipa koji prikazuje njihovu majku i koji je izradio Ian Rank-Broadley.

Markle nije bila u Velikoj Britaniji sa svojim suprugom, već je ostala u SAD-u s kćerkicom Lilibet Dianom i sinom Archiejem. Pozitivno mišljenje o njoj nemaju navodno ni Harryjevi prijatelji, a mnogi joj zamjeraju to što je stala između poznate braće koja su nekoć bila nerazdvojna. U britanskoj javnosti često se spominje i to da bi sve bilo potpuno drugačije da je princeza Diana živa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +0 Sharon Tate (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea (Foto: PR) Minea (Foto: Instagram) Minea (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +1 Minea (Foto: Instagram) Celebrity Minea svima pokazala kako izgleda bez šminke i u nesređenom izdanju pa podsjetila na ono najvažnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene