On živi život

Marko Grubnić pokazao je kako izgleda njegova rutina uljepšavanja: ''Jedna od stvari koje volim raditi ujutro''

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 9 Marko Grubnić - 10 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 +18 Marko Grubnić - 3 Galerija

Marko Grubnić pozirao je s maskom na licu i čašom šampanjca u ruci pa objasnio da je to jedna od njegovih jutarnjih rutina koju voli raditi.

Modni stilist Marko Grubnić pohvalio se svojom omiljenom jutarnjom rutinom sjedeći na stolici s maskom na licu i čašom šampanjca u ruci. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Jedna od stvari koje volim raditi ujutro je njegovati svoju kožu najboljom maskom za lice ikad", napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Pjevač Vlaho poručio mu je: "Sve tajne ti je otkrila", a Marko mu je odgovorio: "Svee" te dodao emotikon smajlića sa zaljubljenim očima. 

Nedavno je podijelio  s pratiteljima fotografiju na kojoj pozira samo u donjem rublju, a do izražaja je došao njegov isklesani torzo.

Grubnić često na svojim storijima dijeli snimke, ali i fotografije iz teretane gdje naporno vježba kako bi njegov izgled koji je već doveo do savršenstva, i dalje bio savršen.

Također rado dijeli i specijalitete koje priprema, ali i one koje jede po restoranima. Pohvalio se pripremom škampa i dodao kako on zapravo jako voli kuhati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Instagram profil prepun je njegovih oduševljavajućih modnih odabira u kojima uvijek izazove pažnju i sve poglede usmjeri uprvo na sebe.

Osim što rado uljepšava sam sebe, rado oblači i svoju najbolju prijateljicu Maju Šuput, a nedavno je stilizirao i izgled naše voditeljice Minee za njezinu novu pjesmu "Bio Bio" koju je snimila sa Nikom Zorjan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paige Spiranac - 1 Paige Spiranac - 2 Paige Spiranac - 3 Paige Spiranac - 4 +26 Paige Spiranac - 5 Celebrity Ljepotica porijeklom iz Hrvatske proglašena najatraktivnijom ženom svijeta: ''Dok su drugi mislili da neću uspjeti, ja sam imala sreće''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene