Nadimak joj je Barbie

Španjolka s najvećim grudima hvali se boravkom u Hrvatskoj, ali na jednu stvar se požalila: "Kao mama sam im"

Kristhin Gomez - 1 Kristhin Gomez - 1 Kristhin Gomez/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 3 Kristhin Gomez Kristhin Gomez - 6 Kristhin Gomez - 3 Kristhin Gomez - 1 Kristhin Gomez - 5 Kristhin Gomez - 6 Kristhin Gomez - 4 Kristhin Gomez - 7 +10 Kristhin Gomez - 8 Galerija

Kristhin Gomez pohvalila se fotografijama s odmora u Hrvatskoj, u kojoj je dosad posjetila Dubrovnik i otok Pag.

Španjolska influenserica Kristhin Gomez pohvalila se svojim dolaskom u Hrvatsku, i to na svojem profilu na Instagramu, na kojem je prati vojska od milijun obožavatelja.

40-godišnja Kristhin slovi kao žena s najvećim grudima u Španjolskoj, a koje je ponosno pokazala i na našoj obali, na kojoj nije mogla proći nezapaženo. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima uživa u Dubrovniku, iz kojeg se otputila na Pag, točnije na popularno Zrće.

"Navršit ću 41 godinu, a osjećam se kao da mi je 25! Godine su samo broj. Stigla sam na Hideout Festival i čula sam puno usporedbi ovog mjesta s Ibizom. Super je za partijanje, ali previše je mladih muškaraca. Osjećam se kao njihova mama", napisala je, između ostalog, uz fotografije sa Zrća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕜𝕣𝕚𝕤𝕥𝕙𝕚𝕟 𝔾𝕠𝕞𝕖𝕫 (@kristhin_g)

"Savršena si", "Predivna", "Moja djevojka iz snova", "Sviđa mi se tvoje tijelo", "Dobro došla u Hrvatsku", "Oduzimaš dah", "Super seksi", "Zgodna", "Prekrasna kraljica", dio je komentara koje je dobila.

Kristhin inače nosi i nadimak španjolske Barbie, a posjeduje imovinu čija se vrijednost procjenjuje na deset milijuna dolara.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein - 2 +0 Jocelyn Wildenstein - 1 Nekad i sad Zovu je žena-mačka, mlađahni zaručnik tvrdi da je na njoj sve prirodno, a evo što kažu paparazzo fotke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene