Trenutak sreće

Harry i Meghan kraljici ispunili veliku želju: Na ovo je dugo čekala, a sve se dogodilo iza zatvorenih vrata!

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 4 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 2 Princ Harry, Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle došli su s djecom u Veliku Britaniju na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabette II. koja je sada prvi put upoznala praunuku Lilibet.

Kraljica Elizabeta II. konačno je upoznala praunuku Lilibet koja je po njoj dobila ime, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Princ Harry i Meghan Markle s djecom su došli u Veliku Britaniju povodom proslave kraljičina platinastog jubileja koji je započeo ceremonijom Trooping of Color, a prvi susret jednogodišnje i 96-godišnje Lilibet dogodio se iza zatvorenih vrata, na svečanom ručku članova kraljevske obitelji u Buckinghamskoj palači.

"Kraljica se jako veselila susretu s praunukom jer ih je dosad sprječavala pandemija", kazao je za emisiju BBC Breakfast kraljevski komentator Omid Scobie koji je blizak s Harryjem i Meghan.

Malena Lilibet rođena je 4. lipnja 2021. i u Velikoj Britaniji će proslaviti prvi rođendan.

Odbjegli kraljevski par u Londonu će sigurno ostati do nedjelje, do kad traje slavlje, ali ne žele skretati pažnju na sebe i pretjerano se eksponirati, što su pokazali i kad su preskočili okupljanje s ostatkom kraljevske obitelji na čuvenom balkonu palače.

Meghan u Velikoj Britaniji nije bila od preseljenja u Kaliforniju, dok je u nekoliko prilika duputovao sam.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene