Čemu sad to?

Iz posebne čestitke za kralja Charlesa jedna je osoba očekivano izbačena, ali nedostaje još jedna koju on posebno voli!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 3 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 5 Kralj Charles - 3 +20 Kralj Charles - 1 Galerija

Kralj Charles slavi 75. rođendan, a na službenom profilu kraljevske obitelji na Instagramu objavljena je i posebna čestitka njemu u čast.

Britanski kralj Charles navršio je 75 godina, a tim je povodom na službenom profilu kraljevske obitelji na Instagramu objavljena čestitka njemu u čast i to u obliku videozapisa koji se sastoji od kolaža fotografija koje ga prikazuju u različitim životnim razdobljima.

Video počinje fotografijom iz daleke 1948. godine koja prikazuje pokojnu kraljicu Elizabetu sa svojim prvorođencem Charlesom, a zatim se prikazuje po jedna slika snimljena svake godine koju je kralj proživio. Ima tu njegovih slatkih fotografija iz djetinjstva iz 1950-ih, školskih iz 1960-ih i fotografija iz vremena dok je bio u vojsci 1970-ih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Video ne sadrži fotografije s njegovog prvog vjenčanja s pokojnom princezom Dianom 1981. godine, no prikazuje slike mladih prinčeva Williama i Harryja, uključujući jednu na kojoj je Charles uz Dianu koja u naručju drži Harryja dok ga vode kući iz bolnice nakon njegova rođenja 1984. godine.

Fotografije iz 1990-ih također uključuju prikaze Williama i Harryja kao dječaka, dok slike iz 2000-ih uključuju i onu snimljenu na dan kada je oženio kraljicu Camillu 2005. godine. Posljednje dvije fotografije prikazuju njega i Camillu na dan njihove krunidbe ranije ove godine i onu koji je snimio fotograf Rankin, a koja krasi trenutačno izdanje Big Issuea.

No unatoč montaži s fotografijama njegovih sinova, čini se da se njegove snahe, princeza od Walesa i vojvotkinja od Sussexa, ne pojavljuju u snimci. Poznato je da Charles jako voli Williamovu suprugu Kate Middleton, dok s Harryjevom suprugom Meghan Markle ima nešto složeniji odnos.

Čini se da mu Kate, koja mu je inače jako draga, to nije zamjerila pa je na službenom Instagram profilu nje i Williama objavljena  rođendanska čestitke kralju, uz prigodnu poruku, čime su mu odali počast i poslali najljepše želje.

"Želimo Njegovom Veličanstvu Kralju sretan 75. rođendan!", stoji u objavi uz koju je par podijelio i tri šarmantne fotografije - jednu Williama i njegovog oca na odmoru na skijanju 2005., drugu koja samo prikazuje kralja i fotografiju klana Wales uz Charlesa i Camillu na Trooping the Colour snimljenu ranije ove godine.

Charles, njegov najmlađi sin i snaha u zategnutim su odnosima otkako je Harry odstupio s dužnosti kraljevske obitelji i preselio se s Meghan i njihovom obitelji u Ameriku prije tri godine, radi osobne i financijske slobode. U nizu intervjua otkako je Harry napustio monarhiju, Sussexi su iznijeli brojne štetne optužbe protiv kraljevske obitelj, a ranije ove godine zamoljeni su da napuste svoj dom u Velikoj Britaniji samo nekoliko tjedana nakon što je objavljena Harryjeva knjiga "Spare".

Izvješća u to vrijeme tvrdila su da je taj potez odobrio sam kralj i da su tom odlukom ostali bez njihova jedinog preostalog doma u Ujedinjenom Kraljevstvu i da je dodatno oslabio veze s kraljevskom obitelji.

Inače, britanski su mediji objavili da će Harry svom ocu čestitati rođendan i to telefonskim putem, prema pisanju BBC-ja, međutim zasad nije poznato je li se na to i odvažio.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene