nemoguća misija

Pokušaji slavne manekenke da nareže krastavac pravi su hit na internetu, video koji je objavljen šokirao je sve koji su ga vidjeli!

Kendall Jenner Kendall Jenner Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kendall Jenner Galerija

Scena iz reality showa "The Kardashians" u kojoj Kendall Jenner pokušava narezati krastavac postala je hit na društvenim mrežama, a o svemu se oglasila i ona sama.

Manekenka i članica poznate obitelji, 26- godišnja Kendall Jenner, ne zna narezati krastavac.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Pokazala je to u novom nastavku reality showa "The Kardashians" koji se emitira na streaming servisu Hulu.

U sceni koja je postala viralna, Kendall odluči sebi pripremiti užinu i inzistira u tome iako joj majka Kris Jenner govori da joj obiteljski kuhar može spremiti što želi.

"Samo ću narezati krastavac, to je lako", odgovorila je mami, a nije trebalo dugo da prizna kako ipak nije dobra u tome jer se plaši noža, pa joj je u pomoć ipak priskočio kuhar.

Njezini pokušaji rezanja krastavca ostavili su gledatelje u čudu, a Kendall je postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

@michelleeandrews I am screaming 💀 #thekardashians ♬ original sound - Michelle Andrews

"Vjerojatno nikad u životu nije trebala sama rezati krastavac", "Kad Kendall Jenner pokuša dokazati kako nije izvan doticaja sa stvarnosti i razmažena bogatašica pa zamalo iščaši rame u pokušaju rezanja krastavca", "Ovo je jedna od najbolnijih stvari koje sam vidio", "Kakva tragedija", "Svaki put kada pomislite da ste loši u nečemu, pogledajte kako Kendall Jenner reže krastavac", samo su neki od brojnih komentara na Twitteru.

Nakon što su scene postale viralne, o svemu se oglasila i sama Kendall koja je pokazala da zna primiti šalu na vlastiti račun.

"Tragično", napisala je na svojem Twitteru uz fotku sporne scene.

U istoj epizodi Kendall je imala i žustru svađu s bivšim partnerom svoje sestre Kourtney Kardashian, Scotoom Disickom, koji se naljutio jer ga nije pozvala na svoj rođendanski tulum.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +12 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene