Dugo je nije bilo

Bila je jedna od DiCaprijevih miljenica, naslijedila je Pamelu Anderson, a onda je odjednom odlučila nestati

Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Kelly Rohrbach (Foto: Profimedia) Kelly Rohrbach (Foto: Profimedia) Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) +0 Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Galerija

Kelly Rohrbach snimljena je nakon dugo vremena u javnosti i to sama na plaži u Santa Monici.

Glumica i manekenka Kelly Rohrbach ne pojavljuje se više često u javnosti nakon što se 2019. godine udala za odvjetnika i nasljednika Walmart carstva najpoznatijeg trgovačkog lanca na svijetu Steuarta Waltona u lipnju 2019. godine.

Zato njezino pojavljivanje na plaži u Santa Monici nikako nije moglo proći nezapaženo, čemu je pridonio i binikini u kojem je pokazala da je njezina figura ostala besprijekorna iako ju dugo nije nigdje pokazala. Zvijezda "Baywatcha" koja će uskoro navršiti 31 godinu na plaži je bila sama, ali to ju nije spriječilo da uživa sama sa sobom, u šetnji uz ocean i hvatanju osunčanog tena.

Kelly je 2017. godine u novom filmu "Baywatch" glumila lik C.J. Parker koji je proslavila Pamela Anderson, a prije toga se 2015. godine pojavila u magazinu Sports Illustrated Swimsuit što joj je donijelo velik broj muških obožavatelja. U to je vrijeme izlazila s Leonardom DiCaprijem i imala je samo 25 godina, a on 40.

2017. godine snimljena je u izlasku sa zvijezdom Green Bay Packersa Aaronom Rodgersom, a nedugo nakon toga je započela romansu sa svojim sadašnjim suprugom.

Svoja posljednja glumačka ostvarenja odigrala je u 2019. godine i to u filmu Woodyja Allena "Kišni dan u New Yorku" i u "Yellowstoneu" u kojem je glumila s Kevinom Costnerom, a gledali smo je i u seriji "Dva i pol muškarca", "Rizzoli & Isles", "Broad City" i "Angie Tribeca".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice +6 In Magazin: Hrvatske trudnice inMagazin Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene