Ona je sve!

Kate Middleton ni bolna ozljeda nije spriječila da obavi što je naumila, novim potezom skupila si je samo dodatne simpatije!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 +20 Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton ozlijedila je prste na ruci igrajući se sa svojom s djecom na trampolinu, ali to ju nije spriječilo da pokaže kako se snalazi u prirodi.

Princeza od Walesa iliti Kate Middleton snimljena je kako obavlja svoje kraljevske dužnosti unatoč ozlijeđenim prstima, dok su se ona i princ William pridružili učenicima i zaposlenicima Osnovne škole Madley u Herefordu, u kojoj je učenje na otvorenom prioritet za poboljšanje tjelesne i mentalne dobrobiti djece. Svako dijete u školi barem jednom tjedno pohađa šumsku školu, gdje uči o ekološkoj svijesti, očuvanju i upravljanju šumama.

Kate se za tu prigodu odlučila prigodno obući, pa je odabrala ležerne crne traperice, elegantni karirani blejzera, nosila je i ogrlicu s inicijalima G, C i L, koji predstavljaju imena njezine djece - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Tijekom posjeta su gradili jazbine za životinje i pomagali djeci pripremati hranu oko logorske vatre. William je stavio zaštitne naočale i rukavice kako bi prepilio trupac, a Kate mu je pomogala unatoč ozljedi i zamotanim prstima na ruci.

Kate je bolnu ozljedu pokazala prvi put prije nekoliko dana u Surreyu, a to je potaknulo Kensingtonsku palaču da otkrije kako se doista ozlijedila dok se igrala sa svojom djecom i to navodno na trampolinu.

Princeza iz dana u dan prikuplja nove simpatije britanske javnosti i obožavatelja, a nedavno je sve dodatno oduševila kada se sama pojavila na Svjetskom prvenstvu u ragbiju u Francuskoj kako bi bodrila Engleze, zbog čega je dobila ovacije 60 tisuća ljudi na stadionu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 +27 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Celebrity Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 +4 Emil Minty - 4 Nekad i sad Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene