Snimke iza kulisa

Kate i William podijelili privatne trenutke s krunidbe kralja Charlesa, pogledajte kako je njima protekao ovaj veliki dan!

Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Kralj Charles i Kate Middleton +19 Princ William i Kate Middleton Galerija

Princ i princeza od Walesa na svojem službenom profilu na Instagramu obilježili su krunidbu kralja Charlesa III. videom koji je oduševio kraljevske fanove.

Princ William i Kate Middleton na svojem službenom profilu na Instagramu nisu propustili obilježiti krunidbu kralja Charlesa III. i kraljice Camille.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Princ i princeza od Walesa objavili su privatne snimke u kojima su pokazali što se događalo iza kulisa svečanosti koju su pratili gledatelji diljem svijeta.

Tako na početku videa možemo vidjeti tatu Williama kako s princezom Charlotte i princem Louisom izlazi iz njihova doma i odlazi do automobila koji ih je odvezao u Westminstersku opatiju, a svi izgledaju uzbuđeno i sretno. Zatim se izmjenjuju snimke sa svečane ceremonije, na kojima možemo vidjeti princa i princezu kako mašu iz automobila, kralja i kraljicu prije krunidbe te cijelu kraljevsku obitelj okupljenu na čuvenom balkonu Buckinghamske palače.

"Kakav dan. Hvala svima koji su omogućili da s krunidba dogodi", napisali su u opisu videa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Hvala vam to ste podijelili ovaj video", "Predivna obitelj Wales", "Jedva čekam dan kad će William i Kate postati kralj i kraljica", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara koje su dobili.

Kraljevski par na Instagramu je zatim podijelio i snimke s velikog koncerta za kralja Charlesa, koji se održao na imanju Windsor, i na kojem su također poveli svoju djecu, ali ovaj put je princ Louis ostao kod kuće, a princezi Charlotte pridružio se stariji brat princ George

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ispred osvijetljene kulise dvorca nastupili su brojni vrhunski glazbenici, među kojima su Lionel Richie, kao i Andrea Bocelli i velška operna zvijezda Bryn Terfel. Pojavili su se i popularni likovi iz crtića Miss Piggy i žabac Kermit, kasnije su, između ostalih, pjevali pop-zvijezda Katy Perry i grupa Take That. Holivudska zvijezda Tom Cruise, glumica iz Dinastije Joan Collins, televizijski voditelj Bear Grylls i pjevač Tom Jones javlili su se videoporukama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi i Leni Klum - 1 +17 Heidi Klum - 3 Celebrity Heidi Klum objavila fotku u toplesu, pokazala je da i u 50. godini ima stvarno impresivno tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene