Ni traga!

Maleni George i Charlotte uživali su u provodu s roditeljima, ali jedna stvar baš je sve razočarala!

Princeza Charlotte i princ George Princeza Charlotte i princ George Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte i princ George - 8 Princeza Charlotte i princ George - 7 Princeza Charlotte i princ George - 5 Princeza Charlotte i princ George - 4 Princeza Charlotte i princ George - 3 Princeza Charlotte i princ George - 2 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 2 Princ Louis i princeza Charlotte - 7 Princ Louis i princeza Charlotte - 6 +19 Princ Louis i princeza Charlotte - 5 Galerija

Princ Louis nije se pojavio s obitelji na krunidbenom koncertu kralja Charlesa u Windsoru, a čini se da je nedostajao brojnim obožavateljima kraljevske obitelji.

Princ George i princeza Charlotte bili su glavne zvijezde krunidbenog koncerta kralja Charlesa, na koji su stigli u pratnji svojih roditelja, princa Williama i Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Mladi članovi kraljevske obitelji dobro su se zabavljali, a sve su to popratili fotografi i snimatelji svečanog slavlja. Charlotte je bila obučena u haljinu krem i crne boje, dok je George bio elegantan u tamnom odijelu s kravatom, a sve su pratili s velikim zanimanjem i uzbuđenjem, koje nisu mogli sakriti s lica.

Ipak, mnogi su primijetili kako s njima nije došao najmlađi brat, princ Louis, koji je inače glavna zvijezda gdje god da se pojavi, a tako je bilo i na samoj krunidbi u Westminerskoj opatiji.

"Zbog princa Louisa sve bi bilo zanimljivije, a oni su ga ostavili kod kuće", "Gdje je Louis?", "Apsolutno sam razočaran što Louis nije ovdje", "Louisu nema ni traga", neki su od komentara znatiželjnih obožavatelja kraljevske obitelji.

Na krunidbi su princ William i princ George privlačili posebnu pozornost, pogotovo maleni kao paž, a tu je bila i Kate Middleton, koja je u opatiju stigla s princezom Charlotte i princem Louisom. Upravo je on snimljen kako se vrpolji u prvom redu, a na jednoj fotografiji izgleda kao da zijeva tijekom ceremonije krunidbe, koja mu očito i nije previše zanimljiva jer je zurio i u strop. Kate je nakon toga razgovarala s njim, a on je uskoro napustio prvi red opatije.

Mnogi su pomislili kako je morao otići sa svog mjesta jer je bio nestašan, ali pravi razlog je bio plan Williama i Kate da njihov najmlađi sin bude prisutan samo u nekim dijelovima ceremonije.

Nakon krunidbe pojavio se na balkonu Buckinghamske palače s obitelji, na kojem su njegove grimase i ovog puta bile pravi hit. Jednostavno nije mogao obuzdati svoje oduševljenje zbog svega što se događalo oko njega, pa je radio grimase, skakao, smijuljio se i pokazivao prstima prema svemu što mu je bilo zanimljivo.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene