imala tek 12 godina

Zavoljeli smo ju kao slatku štrebericu u seriji "Gilmoreice", a evo kako danas izgleda i čime se bavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Marano pojavila se u šestoj sezoni serije "Gilmoreice" kao April Nardini, kći vlasnika zalogajnice Lukea Danesa.

Vanessa Marano počela je svoju glumačku karijeru sa sedam godina, a najpoznatija je ulozi April u popularnoj seriji "Gilmoreice"

Pogledaj i ovo Jared Padalecki - 2 Urezao se u pamćenje Sjećate se ovog slatkog dečka iz Gilmoreica? Žene su vrištale za njim, no nije mu uvijek bilo lako, evo kako danas izgleda!

Vanessa se rodila u Los Angelesu i vjerojatno je presudno za njezin odabir karijere bilo što joj je majka Ellen vlasnica dječjeg kazališta Agoura. Njezin otac je talijanskog porijekla, a svojedobno je Marano otkrila u jednom intervju da njena majka nije željela da radi u šoubiznisu. 

No Vanessa, koja slavi 27. rođendan, je htjela baviti se glumom kao i njena tri godine mlađa sestra Laura te ih nije mogla razuvjeriti. Stoga ih je majka odvela agentu za talente za kojeg je vjerovala da će ih odbiti, no zvijezda "Gilmoreica" ga je oduševila i uzeo ju je za klijenticu kao i njenu sestru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make it a September to Remember 😊 #septembervibes

A post shared by Vanessa Marano (@vanessamarano) on

Pojavila se u nizu serija među kojima su "Bez traga" i "Sudbonosna zamjena" te  filmovima "The Clique" i "Dear Lemon Lima". Njezina posljednja uloga je u krimi-filmu "Saving Zoë" u kojem se pojavila i njena sestra Laura, a bavi se i pjevanjem. 

Ipak, Vanessa je najpoznatija po seriji "Glimoreice" u kojoj se pojavila prije 15 godina, u šestoj sezoni kao slatka i pametna štreberica April Nardini, kći vlasnika zalogajnice Lukea Danesa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene