Kakva priča

O njegovu životu snimljen je hit-film, a nakon zatvora i milijunskog duga on opet uživa, dok ljepotice i dalje trče za njim

Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Vuk s Wall Streeta (Foto: Getty Images) +0 Vuk s Wall Streeta (Foto: Screenshot) Galerija

Jordan Belfort snimljen je u društvu ljepotica na plaži u Miamiju gdje je sam uživao hvatajući osunčani ten.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio jednu od svojih najboljih i najzapaženijijh uloga ostvario je u hit-filmu "Vuk s Wall Streeta" u kojem je utjelovio burzovnog mešetara i zločinca Jordana Belforta koji je sa samo 26 godina postao milijunaš zarađujući tisuće dolara u samo jednoj minuti i tako sve dok deset godina kasnije nije završio u zatvoru zbog prijevare s dionicama.

Pogledaj i ovo Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Imala je samo 22 godine Slavna ljepotica otkrila što se krije iza škakljive scene s Leonardom DiCaprijem: "Neću lagati, morala sam to učiniti"

Priču o njegovu liku i djelu na filmsko je platno prenio redatelj Martin Scorsese, a slavnog varalicu utjelovio je Leonardo i dodatno ga popularizirao. A gdje je i što danas radi pravi "Vuk s Wall Streeta"?Jordan danas ima 58 godina i radi kao motivacijski govornik, napisao je čak tri knjige o svom životu, od kojih je jedna adaptirana u film.

Jedna od glavnih tema njegovih popularnih predavanja za koje se traži karta više je razlika između pohlepe, ambicije i strasti na Wall Streetu. Kada ne predaje i ne otplaćuje milijunski dug svojim bivšim klijentima koje je varao, Jordan uživa u životu, barem ako je sudeći po njegovim najnovijim fotografijama iz Miamija.

Tamo je ovih dana uhvaćen u društvu ljepotica u minijaturnim bikinijima koje su ga okruživale i s njim snimale selfije, a koje su očito njegove velike obožavateljice. Jordan je inače na plaži bio sam bez svoje partnerice Cristine Invernizzi s kojom je u vezi nakon dva propala braka s Denise Lombardo s kojom je bio vjenčan od 1985. do 1991. godine, te s Nadine Caridi od 1991. do 2005. godine.

Jordan danas priznaje da je počinio niz grešaka i žali zbog svih prijevara koje je počinio uglavnom pod utjecajem teških droga. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +7 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene