Što se tu događa?

Rozga i naš poznati chef uhvaćeni na kavi u Zagrebu, još od ljeta prošle godine šuška se da su više od prijatelja!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 4 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 5 Jelena Rozga +10 Jelena Rozga i Lorena Bućan Galerija

Jelena Rozga i Ivan Pažanin uživaju u zajedničkom druženju na kavi u jednom zagrebačkom kafiću.

Pjevačica Jelena Rozga i naš poznati kuhar Ivan Pažanin snimljeni su u jednom zagrebačkom kafiću dok su ispijali kavu i uživali u zajedničkom druženju, piše Jutarnji list koji je i objavio njihove zajedničke fotografije koje možete pogledati OVDJE. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Dobro raspoloženi i ležerno odjeveni proveli su neko vrijeme u ugodnom čavrljanju. 

Jelena je na sebi imala sunčane naočale koje nije skidala niti u jednom trenutku, no svejedno nije uspjela proći neprimijećeno. Nakon ugodnog druženja, zajedno su se uputili u istom smjeru.

Često se šuškalo da između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni su to demantirali. Da su sretno zaljubljeni pisalo se prošle godine nakon ljeta. 

Rozga je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand news.

U velikom intervjuu za bosansku Azru jednom je prilikom otkrila i što za nju znači ljubav. "Odanost. Povjerenje. Vjera", zaključila je tada.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula nakon 2017., nakon dvije godine veze.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Harris i Vick Hope - 1 Calvin Harris i Vick Hope - 2 Calvin Harris i Vick Hope - 3 Calvin Harris (Foto: Getty Images) +3 Taylor Swift i Calvin Harris (Foto: AFP) Celebrity Sad mu se u toplesu baca u zagrljaj, a prije desetak godina odbila ga je samo zbog jednog razloga

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene