temperamentni ljepotan

Toliko je puta mijenjao izgled da ga danas mnogi jedva prepoznaju, ali ovaj veliki šarmer nema nikakav problem s time

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe je tijekom čitave karijere bio na glasu kao veliki zavodnik, a sa svojom velikom ljubavi bio je u braku te zajedno imaju dvoje djece. Povodom rođendana prisjetili smo se detalja iz njegove karijere.

Australski miljenik žena Russell Crowe proslavio se zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu "Gladijator" iz 2000. godine, a još su i prije za njim uzdisale mnoge ljepotice. Upravo u vrijeme kada je objavljen film "Gladijator" Crowe je bio na vrhuncu slave te je za tu ulogu dobio i nekoliko prestižnih nagrada, uključujući i Oscara. U tjednu kada ovaj zavodnik slavi svoj 57. rođendan objavljena je i vijest kako njegov veliki hit dobiva nastavak, a u njemu će se također pojaviti.

Pogledaj i ovo Russell Crowe Kao drugi čovjek! Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

Crowe je rođen na Novom Zelandu, a njegova se obitelj u Australiju preselila kada je imao tek četiri godine. Majčin kum je radio kao producent tamošnjih TV serija, a jo kao dječak pojavio se u jednoj od njih. S obitelji se vratio na Novi Zeland kada je imao 14, a kao tinejdžer je već započeo s brojnim projektima. Imao je bend te je vodio koncertnu dvoranu koju su posjetila brojna imena. Na australskoj dramskoj akademiji počeo je studirati glumu s 21 godinom, a sve drugo je povijest.

Njegova ljubav prema filmu i glazbi urodila je plodom vrlo brzo te je bilo jasno da će jednoga dana postati velika zvijezda. Nakon uspješnih filmova i serija u Australiji, počeo je dobivati uloge i u kanadaskim produkcijama, a ubrzo je počeo dobivati i uloge u Hollywoodu. Danas još slovi za jednog od najuspješnijih glumaca.

Tijekom bogate karijere Crowe je često šokirao obožavatelje svojom pojavom, a za uloge je nerijetko gubio i dobivao na kilaži. Nekad s bradom, a nekad i bez nje, obožavatelji nikada nisu znali kakav će se pojaviti u sljedećem filmu. Težina i izgled nikada ga nisu previše zamarali, a uvijek je bio na glasu kao veliki zavodnik.

S australskom pjevačicom Danielle Spencer upoznao se 1989. godine, a par je često prekidao i mirio se. Šuškalo se da ljubi kolegicu Meg Ryan, no na kraju se vjenčao za svoju dugogodišnju ljubav Danielle. Pred oltar su stali na njegov 39. rođendan, a u braku su dobili dva sina. Rastali su se prije tri godine, a Crowe je odnedavno u vezi s 26 godina mlađim Britney Theriot.

Slavni glumac za sebe je govorio oduvijek kako je veliki fan sporta, posebice ragbija, a financijski je pomagao svom lokalnom klubu dugo godina. Na glasu je i kao čovjek s kratkim fitiljem te je zbog temperamenta često upadao u nevolje. Jednom prilikom se našao u tučnjavi, koju je netko snimio te je materijalom ucjenjivao slavnog "Gladijatora".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pohvalila se fotkom iz prve šetnje s Bloomom, prizor je to koji je sve raznježio ali joj i donio brojne pohvale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene