pravi romantičar

Osvojio nas je kao dečko mlađe Gilmoreice, a zbog geste kojom je zaveo svoju suprugu djevojke ga još više vole

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Jared Padalecki proslavio se brojnim ulogama u filmovima i serijama, a najviše ga pamtimo kao Deana iz serije "Gilmoreice".

Američki glumac Jared Padalecki napoznatiji je po ulogama Sama Winchestera u seriji "Supernatural" te Deana Forestera u "Gilmoreicama", a povodom 38. rođendana ovog holivudskog slatkiša prisjetili smo se nekih detalja iz njegove karijere.

Jared je rođen u Teksasu u obitelji poljskih, francuskih i njemačkih korijena, a u srednjoj školi se glumac počeo zanimati za politiku. Iako je prvotno namjeravao upisati Sveučilište u Teksasu, Jared se preselio u Los Angeles kako bi pokrenuo svoju glumačku karijeru.

Padalecki je 1999. godine pobijedio na natjecanju mladih talenata te je iste godine upoznao i agenta koji mu je osigurao nekoliko uloga. Nakon manje uloge u filmu "A Little Inside" 2000. godine je dobio ulogu Deana Forestera u hit-seriji "Gilmoreice". Na setu serije bio je pet godina, a u međuvremenu je glumio u nekoliko romantičnih komedija. Karijera mu je krenula uzlaznim putem te je glumio u brojnim filmovima svih žanrova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on

Na setu serije "Supernatural" upoznao je Genevieve Cortese s kojom je ubrzo započeo i romansu, a u siječnju 2010. godine par je objavio zaruke. Zaprosio su je ispred njezine najdraže umjetnine u njujorškom muzeju Metropolitan, a vjenčali su se 27. veljače 2010. Godinu kasnije objavili su da čekaju prvo dijete, a njihov sin Thomas Colton Padalecki rođen je u ožujku 2012. godine. Par danas živi u Teksasu, a sretni su roditelji troje djece.

Glumac je vlasnik i kafića u Austinu, zbog kojeg je imao i problema s vlastima. Krajem prošle godine je priveden u policijsku postaju zbog tučnjave u svom baru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene