Pa ovo su dvije osobe?!

Nova Miss Rusije glavna je tema interneta, kad vidite njene neobrađene fotke s izbora ostat ćete bez teksta!

Natalija Oskar - 12 Natalija Oskar - 12 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Oskar - 15 Natalija Oskar - 2 Natalija Oskar - 4 Natalija Oskar - 1 Natalija Oskar - 7 Natalija Oskar - 11 Natalija Oskar - 14 Natalija Oskar - 10 Natalija Oskar - 9 Natalija Oskar - 8 +7 Natalija Oskar - 6 Galerija

Nakon što je najljepšom gospođom u Rusiji proglašena Natalija Oskar, internet su preplavile njezine fotografije s natjecanja na kojima ne nalikuje na sebe.

Natalija Oskar proglašena je najljepšom gospođom u Rusiji, a ubrzo nakon njene pobjede njene fotografije postale su pravi hit na internetu. Ali, ne zbog njene ljepote već zbog toga što na fotografijama koje nisu fotošopirane ne liči na sebe.

34-godišnja Ruskinja tako je postala hit na Instagramu na kojem ju inače prati 18 tisuća ljudi, a kada vidite usporedbu njezinih fotografija s društvenih mreža i onih koje su fotografirali fotografi ostat ćete šokirani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Натали Безматерных - Оскар (@natali_oscar)

A zanimljivo je da se Natalija natjecala na izboru za Mrs Russia, ne Miss. Ovo natjecanje namijenjeno je udanim ženama koje imaju djecu, navodi Daily Mail, a pobjednica je zbog toga proglašena najljepšom gospođom.

Natalija je inače supruga Romana Bezmaternika, ruskog milijardera koji je bio sponzor natjecanja. Njegova tvrtka bavi se prodajom građevinskog materijala, a zajedno imaju kćer Moniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Натали Безматерных - Оскар (@natali_oscar)

A nažalost, ova žena dokaz je da se danas nikako ne može vjerovati onomu što vidite na internetu. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. In Magazin, Jacques Houdek - 6 +21 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat Celebrity Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ''Izrasla je u pravu ljepoticu!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Iva Majoli i Roberto Calegari - 8 Iva Majoli i Roberto Calegari - 7 Iva Majoli i Roberto Calegari - 6 +27 Iva Majoli i Roberto Calegari - 5 Celebrity Iva Majoli pratitelje je iznenadila fotkom s velikom holivudskom zvijezdom, evo gdje ga je srela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene