zar je već toliko prošlo?

Kultna tinejdžerska komedija slavi 20. obljetnicu: Pogledajte koliko se promijenila ekipa ''Američke pite 2''

Američka pita (Foto: Getty Images) Američka pita (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Američka pita (Foto: Getty Images) Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Getty Images) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Galerija

Film "Američka pita 2" slavi 20. godišnjicu. Pogledajte kako danas izgledaju glavni glumci.

Kultna komedija "Američka pita" jedan je od najpoznatijih tinejdžerskih filmova svih vremena, koji je 1999. godine srušio sve tabue i doživio golemi uspjeh.

Pogledaj i ovo Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) 9 godina nije dobila ulogu Zlobnici su joj govorili da nije dovoljno lijepa i atraktivna da bude glumica, a sada konačno sa 62 godine živi svoj san!

Gotovo jednako dobro kod publike i kritičara prošao je i drugi nastavak filma, koji ovoga tjedna slavi okruglu 20. obljetnicu od premijernog prikazivanja.

Kao i u prvi dio filma, "Američka pita 2" obiluje scenama seksa, razgolićenim likovima i komičnim situacijama, što se očito pokazalo kao dobitna kombinacija. Glavnu ulogu u svim je nastavcima odigrao Jason Biggs, koji je, baš kao i njegovi prijatelji, opsjednut seksom, a uz preostale značajne uloge u filmu odigrali su Chris Klein, Natasha Lyonne, Tara Reid, Mena Suvari, Sean William Scott, Alyson Hannigan, Thomas Ian Nicholas i Jennifer Coolidge.

Film je kasnije dobio još dva nastavku s istim glavnim likovima, a posljednji je snimljen 2012. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rande Iaboni (@randeiaboni)

Biggs, koji u filmovima utjelovio Jima Levensteina, od 2008. godine je u braku s glumicom Jenny Mollen te s njom ima dvoje djece. Iako još uvijek zarađuje kao glumac, nakon "Američke pite" nije ostvario nijednu značajniju ulogu i posljednje u čemu je glumio jest humoristična serija "Outmatched" iz 2020. godine, koja zasad ima samo jednu sezonu.

Klein, koji je u filmovima glumio dobrog dečka Chrisa Ostreichera, nedavno je iznenadio fanove svojim izgledom u jednom televizijskom intervjuu i mnogi su komentirali kako je u 20 godina od komada postao djedica. Chris je od 2015. godine u braku s Rose Thyfault i s njom ima dvoje djece.

Najtužniju životnu priču od glumaca iz popularne franšize ima Natasha Lyonne, koju je slava gotovo koštala života. Nakon "Američka pite" imala je problema s drogama i alkoholom. Uhićena je 2001. zbog vožnje pod utjecajem alkohola, dok je 2004. optužena za napad i neovlašten pristup. No njezin život dotaknuo je dno godinu dana kasnije kada je hospitalizirana zbog hepatitisa C i kolapsa pluća te je umalo umrla. Glumi se vratila 2012. godine u seriji "Narančasta je nova crna".

Tara Reid se od seksi slatkice pretvorila ženu koja redovito šokira javnost svojom ispijenom i mršavom pojavom. Glumu je posljednjih godina zanemarila i zamijenila ju produciranjem.

Mena Suvari trenutačno čeka svoje prvo dijete sa suprugom Michaelom Hopeom, za kojeg se udala 2018. godine. "Američka pita" samo je jedan u nizu uspješnih filmova u kojima je glumila, a uloga u "Vrtlogu života" donijela joj je najviše pohvala i nagrada.

Legendarni Stiffler u filmu je želio baš svaku ženu, no glumac Seann William Scott danas je vjeran samo jednoj, dizajnerici interijera Oliviji Korenberg, s kojom se oženio 2019. godine.

Alyson Hannigan, koja je u "Američkoj piti" utjelovila Michelle, gledali smo i u hit-serijama "Buffy, ubojica vampira", "Angel" te "Kako sam upoznao vašu majku". Od svih članova glumačke postave čini se da je Alyson najbolje prošla i ima uspješnu glumačku karijeru.

Eddie Kaye Thomas utjelovio je lik Paula Fincha, koji je "ulovio" Stiflerovu mamu Jeanine, za koju su skovali termin MILF. Nakon "Američke pite" glumio je u više nastavaka komedije "Harold i Kumar", a kasnije u sitcomu "Til Death" i akcijskoj seriji "Scorpion".

Thomas Ian Nicholas, koji je u komediji glumio Kevina Myersa, nakon "Američke pite" pridružio se filmskim franšizama "Halloween" i "National Lampoon" te je utjelovio Franka Sinatru u hvaljenom filmu "Stealing Sinatra".

Jennifer Coolidge, odnosno Stifflerova mama, i dalje izgleda fantastično, a nakon "Američke pite" pažnju je plijenila i u "Plavuši s Harvarda" te "Pepeljuginoj priči", sve hit-komedijama ranih 2000-ih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene