Kakva nostalgija

Ovaj hit Novih Fosila danas izvodi Sanja, no u originalu ga je otpjevala njena nikad prežaljena prethodnica, sjećate se kako je tada zvučao?

Sanja Doležal Sanja Doležal Marko Todorov / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Đurđica Barlović Đurđica Barlović (Screenshot: IN magazin) Đurđica Barlović (Screenshot: IN magazin) Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 5 Sanja Doležal - 3 +13 Sanja Doležal - 2 Galerija

Hitovi Novih Fosila već su desetljećima prisutni među hrvatskom publikom, a jedan od njih u originalu je otpjevala pokojna Đurđica Barlović čija smrt mnogima i dalje tjera suze na oči.

Sanja Doležal najpoznatija je pjevačica Novih Fosila koja već desetljećima s njima nastupa, a njihove hitove uvijek izvodi s punim emocijama kao i kada su nastali.

Jedan korisnik TikToka podijelio je snimku s koncerta na kojemu Sanja izvodi svevremenski hit "E moj Saša".

@marko_u #balkan ♬ original sound - MarkoU

Sudeći po reakcijama okupljene publike, svi se još itekako dobro sjećaju zaraznih stihova, no, ona u originalu ne izvodi ovu pjesmu.

Pjesmu "Saša" Novi Fosili su objavili na albumu iz 1981., u originalu je izvodila prva pjevačica Novih Fosila, nezaboravna Splićanka Đurđica Barlović.

Nažalost, Đurđicu je u mladim danima zadesila strašna tragedija te je u 43. godini umrla od infarkta koji ju je snašao dok se s obitelji kupala u moru na Pagu. Prije smrti, napustila je Nove Fosile, a uz dan kad je preminula veže se i jedna jeziva priča.

''Bila je čvrstog i stabilnog zdravlja. Zato me je i iznenadio taj prerani odlazak. Tog dana kada je umrla, vjerovali ili ne, svi satovi u mom stanu su stali. Kasnije sam čuo tu tužnu vijest'', ispričao je jednom Rajko Dujmić.

Evo kako je pjesma zvučala dok ju je pjevala Đurđica.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell - 4 Colin Farrell - 3 Colin Farrell - 2 Colin Farrell - 1 +27 Colin Farrell - 4 Nekad i sad Možete li pogoditi koji se zgodni glumac krije ispod ove ružne maske? Neki su ga se na prvi pogled malo i prepali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene