ovo nije prvi put!

Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

Cristiano Ronaldo - 1 Cristiano Ronaldo - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo - 5 Cristiano Ronaldo - 4 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo - 2 +18 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Galerija

Cristiano Ronaldo privukao je pozornost novom fotografijom na Instagramu, ali umjesto mišića koje je izložio svi su gledali u njegove lakirane nokte na nogama.

Nogometaš Cristiano Ronaldo poznat je po tome da se voli pohvaliti fotografijama s odmora i luksuznih jahti na koje odlazi s obitelji, a ovog puta objavio je još jednu takvu fotografiju.

Cristiano se izležavao na kauču u hladu te izložio svoje isklesane mišiće, ali njegovo savršeno tijelo i zavodljiv pogled pali su u drugi plan zbog njegovih stopala. Naime, Ronaldo je imao lakirane nokte na nogama, i to u crnu boju, a nikome nije bilo jasno zašto je nogometaš to napravio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

No jedan sportski magazin brzo je stao u njegovu obranu i objasnio situaciju.

''Mnogi vrhunski sportaši to rade kako bi zaštitili nokte od gljivica i bakterija kada su satima zaglavljeni u znojnim cipelama. Čak i Mike Tyson'', piše njemački Bild.

A ovo nije prvi put da je uhvaćen s lakiranim noktima. Još u siječnju MMA borac Francis Ngannou objavio je sliku s Ronaldom na kojoj poziraju zagrljeni, a vide se i lakirani nokti portugalske zvijezde. Također, u travnju je objavio fotografiju iz saune na kojoj je također imaju lakirane nokte.

Inače, nedavno su počele kružiti glasine da je Cristiano prekinuo vezu s partnericom Georginom Rodriguez jer je postao umoran od neobuzdanog trošenja svoje partnerice, ali njegova majka Dolores te je tvrdnje proglasila lažnima.
Međutim, sudeći prema fotografijama s odmora, par cijelo vrijeme prate samo loše glasine, koje oni vješto opovrgavaju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert - 7 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 10 +12 Nicole Eggert - 11 Nekad i sad Nema šanse da biste ovu nekad zanosnu plavušu prepoznali na najnovijim fotografijama, drastičnu fizičku transformaciju danas skriva širokim trenirkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene