Tvrdi da je sve prirodno

Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

Claudia Rivier Claudia Rivier Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Galerija

Slavonska influencerica Claudia Rivier pohvalila se svojim bujnim grudima u plavom topiću i usporedila se s princezom Jasmine iz popularnog dječjeg crtića "Aladin".

Claudia Rivier iskoristila je priliku i još jednom istaknula svoje raskošne grudi u minijaturnom plavom topiću i tako svoje pratitelje opet ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Plavi topić otkrio je njezina ramena i pokazao hrabar dekolte, a ostatak grudi jedva se sakrio u pripadajući dio. Sama sebe usporedila je s princezom Jasmin iz popularnog dječjeg crtića "Aladin".

"Bok, to sam ja, princeza Jasmina", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Njezini pratitelji nisu mogli zaobići ovako provokativnu fotku, pa su joj uputili niz pozitivnih komentara:

"Čudesna žena", "Izgledaš prekrasno", "WOW", "Tako si posebna", "Slatkica", "Lijepa", "Savršena".

Claudia je poznata po svojim bujnim oblinama, koje se nimalo ne libi isticati. Iznenadila je tako i pozirajući na motoru u badiću koji joj je doslovno prekrio samo bradavice.

No Claudia tvrdi da je na njoj sve prirodno te je nedavno odlučila jednom i zauvijek stati na kraj nagađanjima o svojim estetskim zahvatima i pokazala kako je izgledala prije nekoliko godina.

"17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

"Napravila sam ovu usporedbu kako bih dokazala i da nisam mijenjala ništa ni na licu. Naravno, postoje brojni filteri koje svakodnevno koristimo na Instagramu, ali do danas sam ostala svoja. Dodatni kilogrami koje sam nakupila tijekom godina promijenili su kako izgledam, no zadržala sam svoje najprepoznatljivije značajke", zaključila je, a uslijedila je lavina komentara.

Mlada Slavonka, koju na Instagramu prati 534 tisuće ljudi, kaže da je njezina karijera modela počela spontano, a otkad pamti, o čemu mogu posvjedočiti i njezini bližnji, bila je uz kameru.

"Uvijek me zanimala fotografija, umjetnost fotografije, portreti... S 13, 14 godina dobila sam prvi DSLR aparat, sjećam se da sam provodila sve slobodno vrijeme pred objektivom. Već u to vrijeme učila sam o važnosti posjedovanja vlastite opreme i neovisnosti o drugima i to je ono što danas savjetujem svim curama. Voljela bih da mogu pronaći stare fotke kako je izgledala 13-godišnja Claudia Rivier ispred objektiva i tajmera. No, nažalost, sav taj sadržaj mi je izgubljen", ispričala je za DNEVNIK.hr.

Istaknula je kako je izuzetno zahtjevno raditi na sadržaju za Instagram, pogotovo jer sav sadržaj radi, osmišljava i kreira uglavnom sama sa svojim timom. "Sva je odgovornost na meni, iza sebe stojim samo ja. Uvijek iz šale kažem da sam ja mozak cijele operacije, što je zapravo i točno. Puno odjeće i kostima šivam ili preuređujem/dorađujem sama, volim da je sve rađeno po meni i dovedeno do savršenstva. Sadržaj se stvara po onome što tržište traži i zahtijeva. Nitko ne poznaje tržište bolje od samog modela, to je činjenica", ispričala je. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +24 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 4 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 +15 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 7 Nekad i sad Evo kako je najomraženija članica kraljevske obitelji izgledala prije udaje za svoju pravu ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene