POKORVITELJ SPAR

Borba za finale sve je napetija! Polufinalisti Supertalenta otkrili kako se rješavaju treme

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 1 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 2 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 3 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 12 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 6 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 7 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 14 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 15 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 4 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 8 +4 Backstage uoči druge polufinalne emisije Supertalenta - 10 Galerija

Svoje vještine pokazalo je osam novih kandidata!

Iza nas je druga polufinalna emisija Supertalenta u kojoj se osmero kandidata borilo za prolazak u finale. Ovoga puta Davor Bilman imao je mogućnost nekome od natjecatelja dodijeliti zlatni gumb te osigurati mjesto u finalu, što je iskoristio nakon nastupa atraktivne Ukrajinke Karyne Zubal koja je izvela performans koji će se još dugo pamtiti. Mjesta u finalu zauzele su Karyna Zubal, Ena Nižić i Emina Bajtarević.

U backstageu je vladala pozitivna atmosfera, a polufinalisti su nam otkrili kako se rješavanju treme.

Pitali smo Neliu  ima li tremu prije nastupa te što joj pomaže da ju smanji. ''Imam malu tremicu, ali to je lijepa trema'', rekla je Nelia, koja je istaknula da prije nastupa voli pojesti nešto što će joj dati energiju, kao što su proteini ili orašasti plodovi. S Neliom se slaže i Mikko Henrik Rautiainen, koji je nesvakidašnjim talentom sviranja flaute nosom uspio izbezumiti i nasmijati gledatelje. Zato su za sebe izabrali S-BUGET mix indijskih oraščića, badema i brusnica, proizvod idealan za konzumaciju prije ovog velikog događaja za njih.

Osim Nelie i Mikke, i ostali kandidati vole pojesti nešto slatko ili slano kako bi se riješili treme. Tako devetogodišnja djevojčica Ena Nižić prije nastupa voli pojesti nešto slatko, a svojim nastupom odlučila je pokazati svoj vokalni raspon. Smatra da će joj za suzbijanje treme pomoći čokolada.

''U jednom trenutku me je tako strah, a u jednom trenutku sam skroz opuštena'', iskreno je priznala Emina Bajtarević, koja će svojim finalnim nastupom žiri pokušati oboriti s nogu. 24-godišnja akrobatkinja Karyna Zubal istaknula je kako ima ogromnu tremu prije nastupa, ali prije nastupa voli pojesti nešto slano pa su ovaj put S-BUDGET kokice učinile pravu stvar i pomogle Karyni da se opusti.

''Ako uživate, sve će proći dobro'', tvrdi Liberty Barros, koja za nadolazeći nastup priprema teatralnu točku. Novu energičnu, moćnu i zavodljivu koreografiju za polufinale pripremaju članice plesne skupine Fresheels, a slažu se s time kako je za njih trema ''uspješna suradnja stresa i uzbuđenja''.

Među pjevačkim dijelom kandidata našla se 15-godišnja Lara Kim Velić koja je u polufinalu izvela svima poznati hit. Lara je svima savjetovala da se prije nastupa samo fokusiraju, opuste i ne misle na ništa drugo osim da će sve biti dobro.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene