Voli razuzdane zabave

Bivša finska premijerka napustila je muža i posao pa se vratila ljubavi zbog koje je i postala tema medija u svijetu!

Sanna Marin - 6 Sanna Marin - 6 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanna Marin - 7 Sanna Marin - 2 Sanna Marin - 5 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 3 Sanna Marin Sanna Marin Sanna Marin Sanna Marin - 4 +19 Sanna Marin - 1 Galerija

Bivša finska premijerka Sanna Marin pisala se u povijest kao dosad najmlađa premijerka svoje zemlje, a svojim privatnim životom već neko vrijeme intrigira javnost.

Bivša finska premijerka Sanna Marin upisala se u povijest kao dosad najmlađa premijerka svoje zemlje, a njen privatni život pod povećalom je javnosti od prošle godine kad su se internetom proširile njene snimke iz kluba.

Nakon snimki na kojima razuzdano pleše i nosi oskudnu odjeću naišla je na hrpu negativnih komentara, a javnost otad voli popratiti što ova 37-godišnja premijerka radi. Poslije toga prisustvovala je glazbenom festivalu Flow i opet zaradila oštre kritike, ali i podršku javnosti.

A povijest se očito ponavlja pa je tako Sanna i ove godine prisustvovala istom festivalu te je dojmove podijelila na svojim društvenim mrežama. Sanna je pokazala kakve je odjevne kombinacije nosila na festivalu, a moglo se tu naći haljina uz tijelu, minica, visokih peti i topića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Prošle godine, nakon objavljenih snimki, Sanna je pod pritiskom javnosti napravila test na drogu, koji je bio negativan, a zatim se i javno ispričala zbog neprimjerene fotografije na kojoj se ljubi s jednom influencericom, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska".

"Slika po meni nije primjerena. Ispričavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njezine rezidencije.

Inače, u svibnju ove godine otkrila je da se razvodi od svog supruga Markusa Raikkonena nakon tri godine braka i 19 godina ljubavi. Bivši supružnici vijest o razvodu objavili su u pričama na Instagramu, i to uz fotografiju na kojoj su nasmiješeni i izgledaju zaljubljeno i sretno.

"Zajedno smo podnijeli papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina koje smo proveli zajedno i na našoj voljenoj kćeri. Ostat ćemo najbolji prijatelji i dobri roditelji. Nastavit ćemo provoditi vrijeme zajedno kao obitelj", poručili su.

Sanna i Markus bili su zajedno od njezine 18. godine, a vjenčali su se u kolovozu 2020. Zajedno imaju petogodišnju kćer Emmy Amaliju Marin.

Nakon svega što se dogodilo, čini se da se posvetila privatnom životu i tulumarenju nakon što je izgubila na parlamentarnim izborima u Finskoj, a Petteri Orpo iz Nacionalne koalicijske stranke je preuzeo dužnost premijera.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i cimerica Frančeska Beroš - 6 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 3 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 2 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 1 +25 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 5 Celebrity Ova žena rasplakala je Severinu na posljednjem nastupu, evo koje ih uspomene vežu: ''Prošla je sa mnom što nitko ne bi...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene