moderan par...

Finska premijerka na pomalo čudan način objavila da se razvodi od supruga, s kojim je provela polovicu svojeg života!

Sanna Marin Sanna Marin Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sanna Marin Sanna Marin - 2 Sanna Marin - 3 Sanna Marin Sanna Marin Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 3 Sanna Marin - 2 +14 Sanna Marin - 4 Galerija

Finska premijerka Sanna Marin objavila je da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena nakon 19 zajedničkih godina.

Finska premijerka na odlasku, Sanna Marin (37), na društvenim mrežama otkrila je da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena nakon tri godine braka i 19 godina ljubavi.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos- - 3 ''A ti si plazila po Radeljaku'' Vlatka Pokos sukobila se s našim redateljem zbog izjave o finskoj premijerki: ''Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž!''

Uskoro bivši supružnici vijest o razvodu objavili su u pričama na Instagramu, i to uz fotografiju na kojoj su nasmiješeni i izgledaju zaljubljeno i sretno.

"Zajedno smo podnijeli papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina koje smo proveli zajedno i na našoj voljenoj kćeri. Ostat ćemo najbolji prijatelji i dobri roditelji. Nastavit ćemo provoditi vrijeme zajedno kao obitelj", poručili su.

Sanna i Markus bili su zajedno od njezine 18. godine, a vjenčali su se u kolovozu 2020. Zajedno imaju petogodišnju kćer Emmy Amaliju Marin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanna Marin (@sannamarin)

Sanna Marin upisala se u povijest kao dosad najmlađa premijerka svoje zemlje, a uskoro će se s tog mjesta povući jer je izgubila na izborima početkom prošlog mjeseca. Trenutačno obnaša dužnost privremene premijerke do formiranja nove koalicijske vlade.

Tijekom mandata često je bila pod povećalom javnosti, a morala se nositi i s javnim osudama nakon što su procurile snimke na kojima tulumari s finskim zvijezdama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives provocira iz sunčanih krajeva, a u prvom planu je njezina raskošna pozadina: "To ja zovem poza!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene