Skroz opuštena

Netipična premijerka: Obilazi glazbene festivale i oblači se poput svojih vršnjakinja, a ima i zanimljivu obiteljsku priču!

Sanna Marin Sanna Marin Twitter 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 3 Sanna Marin - 2 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 3 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 2 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 2 +7 Sanna Marin - 3 Galerija

Finska premijerka s osebujnim stilom, Sanna Marin, privukla je pažnju nakon odlaska na Flow Music Festival u Helsinkiju.

Fotografija finske premijerke s osebujnim stilom postala je hit na društvenim mrežama. Sanna Marin (36) prisustvovala je Flow Music Festivalu u Helsinkiju, a fotografije njezine odjevne kombinacije s prijateljicom postala je viralna nakon što se proširila društvenim mrežama.

Sanna je poznata po osebujnom i opuštenom stilu oblačenja s kojim se mnogi ne slažu s obzirom na njenu političku funkciju u Finskoj, a mnogi je nasuprot tome itekako podržavaju u njenoj slobodi.

Dok nije na dužnosti, premijerka se voli oblačiti kao i ostatak žena njezinih godina pa se ponekad odluči i pokazati malo više.

Marin je sada pozirala u šljokastoj haljini i crnim čizmama iznad gležnjeva, a outfit je podigla i crnim sunčanim naočalama te torbicom i crnim remenom.

Finski mediji bili su oduševljeni i cijenom premijerkine haljine za koju su procijenili da košta samo osam eura.

Njezin jednostavan stil već je poznat Skandinavcima, a nedavno je u kožnoj jakni i traper hlačicama bila i na Ruisrock festivalu u Finskoj.

2020. godine Sanna se udala za partnera Markusa Raikkonena s kojim je bila 16 godina. Finska vlada objavila je da je mala ceremonija održana u službenoj premijerskoj rezidenciji u Helsinkiju u subotu te da je u njoj sudjelovalo 40 osoba. Premijerka je upoznala Raikkonena kada su oboje imali 18 godina, a sada su roditelji četverogodišnje djevojčice Emme Amalie.

Sanna je odrasla u obitelji homoseksualki te ima dvije majke. Zajedno su živjele u unajmljenom stanu, a jednom je podijelila i priču kako se često osjećala ''nevidljivom'' jer nije mogla otvoreno razgovarati o svojoj obitelji.

Sa samo 27 godina postala je šefica gradskog vijeća u svom rodnom gradu Temperi, a potom je ušla u parlament te vladu kao ministrica prometa i komunikacija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene