"Čombice bombice"

Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić objavio je na svom profilu na Instagramu novu fotografiju s kćeri Billie i oduševio pratitelje.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Miraj Grbić objavio je na Instagramu najnoviju fotografiju na kojoj pozira sa svojom malenom kćeri Billie.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

"Usklađeni ponedjeljak", napisao je kratko uz fotografiju na kojoj oboje nose kratke traper hlače i crne majice, a preslatka Billie u kosi nosi i crvenu mašnicu kao dodatak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Najbolji tata", "Awwwww", "Med medeni","O bože, preslatka je", "Čombice bombice", "Dijete brzo raste", "To care", "Preslatko", "Jao, pa ona je med medeni. Ljubim vas, oboje. I mamu", "Mali Čombe", "Ista tata", "Slatkiš", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Miraj je kćer dobio s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev Grbić u listopadu prošle godine, a na društvenim mrežama bilježe svaki važan trenutak u životu kćerkice.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train" u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock. Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. srpnja 2022.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najseksi hrvatska navijačica zabavlja se s bivšom Victorijinom anđelicom, a zajedno ih se baš teško nagledati!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene