Njezina kolegica?

Pjesmom je potvrdila glasine da ju je suprug prevario, to mu je oprostila, ali nikad nije otkrila o kojoj je ženi riječ

Beyonce Beyonce DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: AFP) Beyonce (Foto: AFP) Beyonce (Foto: AFP) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce je danas jedna od najnagrađivanijih i najbogatijih izvođačica, a svojim je pjesmama od početka karijere rušila sve rekorde.

Beyonce Giselle Knowles-Carter glazbena je diva koja je od samih početaka svoje karijere rušila sve rekorde, a danas je jedna od najbogatijih dama glazbene industrije koja na policama ima stotine nagrada zahvaljujući svojoj glazbi i nevjerojatnom glasu.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Beyonce je odrasla u Houstonu, a ime je dobila po djevojačkom prezimenu svoje majke. Još u srednjoj školi se počela zanimati za glazbu i ples, a sa svega sedam godina osvajala je lokalne glazbene talent showove. Bila je i članica školskog zbora, a kada je imala osam godina s prijateljicom iz djetinjstva, Kelly Rowland, bila je na audiciji za žensku grupu. Cure su kasnije potpisale za Atlanta Records, ime su promijenile u Destiny's Child te su krenule u osvajanje svjetskih top lista nekoliko godina kasnije.

"Jumpin Jumpin", "Say My Name", "Bills Bills Bills" i "Independent Women" samo su neki od njihovih hitovima kojima su osvojile nekoliko Grammyja, ali i publiku diljem svijeta. Njihove pjesme našle su se i na listama pjesama uspješnih filmova. Menadžer im je bio Beyoncein otac, no zbog problema koje su imali s njim i lošim vođenjem, rastale su se od njega. U listopadu 2001. godine djevojke su najavile kako se razilaze te svaka kreće u samostalne vode. Beyonce je ubrzo zatim iskrojila put prema zvijezdama.

Njezina prva pjesma izvan Destiny's Childa bila je "'03 Bonnie & Clyde" koju je snimila s Jay-Z-jem, a koji joj je danas suprug te je otac njezino troje djece. Prvim samostalnim albumom "Dangerously in Love" iz 2003. pokorila je svijet, a ne staje do danas. Osim glazbom, pjevačica se bavila i glumom, a filmski debi imala je u filmu o šašavom agentu Austinu Powersu 2002. godine.

Beyonce je sa svojim ocem Matthewom nastavila raditi tijekom samostalne karijere, no 2010. godine su se razišli, baš u vrijeme kada je objavila četvrti studijski album.

Od samo jednog spota do najmoćnijeg para na svijetu

Vezu s glazbenim mogulom Jay-Z-jem započela je malo nakon što su objavili prvi zajednički duet. Pojavila se u ulozi njegove djevojke u spotu za pjesmu "'03 Bonnie & Clyde" te je pokrenula nagađanja da su par. Nije prošlo dugo dok su objavili da su zaljubljeni, a pred oltar su stali 4. travnja 2008. godine bez prisustva medija. Do sredine 2014. godine zajedno su imali prodaju od vrtoglavih 300 milijuna primjeraka albuma diljem svijeta.

Jay i Bey imali su brojne probleme tijekom braka, a nekoliko se puta govorilo o tome da ju slavni glazbenik vara. Kada je objavila album "Lemonade" i singl "Sorry" 2016. godine, Beyonce je potvrdila da ju je suprug prevario, no nikada nije otkrila o kojoj se ženi radi, iako se do danas nagađa o nekoliko njezinih kolegica sa scene. Upravo tim albumom pokorila je top lista te je zaradila milijune dolara. Sve probleme su nadišli, a danas su najmoćniji glazbeni par na svijetu.

Slavna pjevačica ispričala je kako je 2010. godine imala spontani pobačaj te je rekla kako je to najtužnije nešto što joj se u životu dogodilo. Godinu kasnije je na dodjelama MTV Music Awards na kraju svog nastupa potvrdila da čeka prvo dijete. Šest godina kasnije otkrila je da čeka blizance. Beyonce i Jay-Z danas su ponosni roditelji troje djece, a čini se kako je slavni par nadišao sve probleme te uživaju u životu.

Beyonce je žena s najviše nominacija u povijesti nagrade Grammy, a na policama ima čak 24 zlatna kipića. Ujedno je i najviše nominacija imala i za MTV Video Music Awards, njih 24. Godine 2014. postala je najplaćenija crna pjevačica u povijesti, a časopis Time ju je dvije godine zaredom svrstavao među najutjecajnije ljude na svijetu. Forbes ju je 2015. i 2017. godine imenovao najutjecanijiom ženom u zabavnoj industriji, a nekoliko puta je po Timeu bila i odoba godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene