tu je i simbol zagreba

Aleksandra Prijović sa suzama u očima ujedinila bivšu Jugoslaviju: Pogledajte mural koji je osvanuo u Srbiji!

Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović +20 Aleksandra Prijović Galerija

Aleksandra Prijović dobila je mural u Srbiji na kojem su prikazani i simboli gradova u kojima nastupa u sklopu regionalne turneje.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović trenutno je jedna od najvećih zvijezda u regiji.

U tijeku je i njezina regionalna turneja, u sklopu koje je rasprodala pet zagrebačkih Arena, a sada je u jednom gradu u Srbiji osvanuo i prigodan mural njoj u čast.

Na njemu pjevačica suznih očiju gleda u nebo, a oko nje su oslikani simboli gradova u kojima je nastupila ili će nastupiti u sklopu turneje, uz datume koncerata.

Tako na slici možemo vidjeti zagrebačku katedralu, beogradsku Arenu, spomenik Pobjednik na Kalemegdanu i Sebilj-česmu sa sarajevske baščaršije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Estradni Miks (@estradni_miks)

Podsjetimo, Aleksandra će u Areni Zagreb nastupiti 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a dosad je u sklopu turneje već održala koncerte u Beogradu i Sarajevu, gdje je oduševila publiku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?  

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene