Ponosni tata!

Aleksa Balašević objavio lijepu vijest na Instagram profilu pa sve raznježio: "Ona je dijete neba"

Aleksa Balašević Aleksa Balašević Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević i zaručnica Nikolina Aleksa Balašević +0 Aleksa Balašević Galerija

Aleksa Balašević sa svojim pratiteljima podijelio je jedan od najbitnih i emotivnijih trenutaka u životu.

Sin legendarnog glazbenika Đorđe Balaševića, Aleksa pohvalio se svojim pratiteljima kako je postao otac.

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević Šest mjeseci čekao blagoslov Oženio se sin Đorđa Balaševića, njegova lijepa mladenka blistala je u jednostavnoj i tradicionalnoj haljini!

Naime, objavio je fotografiju na kojoj drži malenu ručicu te je ispod napisao:

"Vera Balašević, dijete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobjeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spašava, Vera koja nas čini nepobjedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najljepši dolazak na ovaj svijet".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алекса Балашевић (@balasevicaleksa)

Prije nekoliko mjeseci Aleksa se vjenčao sa suprugom Nikolinom u Srijemskoj Kamenici, a sretnu vijest objavila je njegova majka Olivera Balašević.

O privatnom životu rijetko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj sretnoj vezi sa Nikolinom. Aleksa ju je zaprosio u Izraelu, za što je dugo čekao dozvolu, a o tom činu govorio je s mnogo ljubavi.

"Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lijep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten", izjavio je jednom prilikom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +2 Madonna Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene