Evo gdje i kada!

Nakon predstavljanja novog frontmena kojim je publika izuzetno zadovoljna, Parni valjak najavljuje nove koncerte

Parni valjak - 5 Parni valjak - 5 Foto: PR

Publika je izvrsno prihvatila novog frontmena Parnog valjka i tek održane koncerte, a članovi benda već sada najavljuju nove datume.

Nakon izvrsno prihvaćenih prvih koncerata s Igorom Drvenkarom u Zadru i Rijeci, Parni Valjak najavljuje i dolazak pred publiku u Pulu, gdje će nastupiti u subotu, 24. lipnja u predivnom okruženju pulske tvrđave Kaštel. Ulaznice su već dostupne u prodaji. 

Pogledaj i ovo Husein Hasanefendić Hus veliko priznanje Dobitnici Porina za životno djelo su Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak te Erika Krpan

Nakon što su pjesmom ''Moja glava, moja pravila'' potvrdili nastavak aktivnosti i u svojoj postavi u ulozi pjevača predstavili Igora Drvenkara, članovi benda Parni Valjak najavili su i proljetnu turneju, koju su započeli koncertima pred prepunim zadarskim klubom Arsenal te riječkim Pogonom kulture. Već s prvim taktovima pomno odabranog koncertnog repertoara, kojeg čine svevremenski klasici poput ''Stranica dnevnika'', ''Jesen u meni'', ''Dođi'', ''Ugasi me'', i ''Zastave'', publika je oduševljeno prihvatila ovo novo poglavlje jednog od najznačajnijih bendova u regiji.

Pred njima su aktivni mjeseci ispunjeni koncertima, a svoju ovogodišnju turneju obogaćuju i nastupom u iznimno dragoj im Puli - gradu čiji počasni građanin je bio upravo Aki Rahimovski i mjestu gdje su prošle godine održali veličanstveni koncert ''Dovoljno je reći…Aki'' u pulskoj Areni.

''Bez svirke gubimo svoj smisao'' često su isticali kroz protekli period, a svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju, na pozornici ispred svoje publike. Nakon Zadra i Rijeke, pred njima su nastupi u ljubljanskoj Cvetličarni (26. svibnja) i mariborskom ŠTUK-u (27. svibnja), a zatim slijedi i koncert u čarobnom okruženju pulskog Kaštela (24. lipnja). Ulaznice za sve koncerte su dostupne putem sustava Eventim.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene