Vješto ga je podržavala s tribina

Saudijski izbornik zaveo je udovicu jednog od najuspješnijih trenera, a zbog bijesnih navijača umalo je izgubio kćer

Herve Renard Herve Renard Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Herve Renard i Viviane Dieye - 2 Herve Renard i Viviane Dieye - 1 Herve Renard i Viviane Dieye - 3 Herve Renard i Viviane Dieye - 4 Herve Renard i Viviane Dieye - 5 Herve Renard i Viviane Dieye Viviane Dieye i Bruno Metsu Herve Renard - 1 Herve Renard - 2 Herve Renard - 3 +10 Herve Renard - 4 Galerija

Zainteresiranost javnosti na Svjetskom je prvenstvu itekako podigao trener Saudijske Arabije Herve Renard, a pozornost je na tribinama plijenila njegova djevojka i udovica pokojnog senegalskog izbornika.

Svjetsko prvenstvo ove je godine puno iznenađenja, a jedno od njih svijetu je pripremio i izbornik Saudijske Arabije pobjedom nad moćnom Argentinom.

Herve Renard upisao je povijesni uspjeh, a pažnju na tribinama plijenila je i njegova poznata partnerica Viviane Dieye.

Snimke koje kruže internetom pokazale su i da se Viviane nakon jednog od golova rasplakala, a utješile su je članice njezine obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UP TV (@uptv_officiel)

Viviane je udovica bivšeg senegalskog izbornika Bruna Metsua, koji je 2013. godine preminuo od raka, a isti uspjeh doživio je i on kad je prije 20 godina vodeći Senegal pobijedio tadašnjeg svjetskog prvaka Francusku. Zbog voljene Metsu je tijekom veze čak i prešao na islam.

Nakon Metsuove smrti Viviane se zbližila s Herveom, a stranim medijima kruže šuškanja i da se par planira vjenčati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hervé Renard (@herve.renard.hr)

I Viviane i Herve iz prvih brakova imaju troje djece. Viviane s pokojnim suprugom ima Enza, Noaha i Maevu, a Herve ima Candide, Audrey te Kevina.

Za Herveovu kćer Candide veže se i jedna priča iz vremena dok je njezin otac bio trener Maroka. Na jednoj od utakmica 25-godišnjakinja je doživjela žestoke napade, koji su Herveu natjerali suze na oči.

Candide je oca čekala ispred svlačionice kad su je napali bijesni lokalni navijači, a zaštitari su je udarili palicama te su je kasnije morali iznijeti van.

Inače, Candide je vrlo popularna u Francuskoj, a pojavila se i u nekoliko reality showova.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Davor Bilman +28 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Šuput objavila jednu od luđih fotografija, ne zna se krade li veću pažnju ona ili rekvizit pored kojeg je pozirala

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene