Kao druga osoba!

Nekad je bila omiljena i mnogim Hrvatima, a posljednjih godina ni kolege nisu znali gdje je, evo kako ova bivša seksi glumica danas izgleda!

Teri Hatcher Teri Hatcher Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Teri Hatcher - 4 Teri Hatcher - 2 Teri Hatcher - 1 Teri Hatcher - 3 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 7 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 6 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 5 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 4 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 3 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 2 +14 Teri Hatcher u ''Kućanicama'' - 1 Galerija

Teri Hatcher iz serije "Kućanice" nekad je žarila i palila Hollywoodom, a o njoj su kružile svakakve glasine.

Serija ''Kućanice'' bila je omiljena i mnogim Hrvaticama, a na malim ekranima emitirala se od 2004. do 2012. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Rijetko pojavljivanje Zgodnom vodoinstalateru titula najseksi frajera nije najbolje sjela, a evo gdje je danas šarmer o kojem su nekoć svi pričali

Glavne akterice serije bile su Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman i Marcia Cross, a ove predivne žene poslije serije krenule su svojim putevima.

Najveću slavu od njih doživjela je Eva Longoria, a puno se za vrijeme serije pričalo i o Teri Hatcher.

U ''Kućanicama'' je glumila Susan Mayer, a u mlađim je danima bila jedna od seksepilnijih glumica.

Svoju figuru zadržala je sve do danas, ali brojni su za nju pohvale imali samo po pitanju izgleda.

Nakon što je serija snimljena, Hollywoodom su kružile priče kako je s Teri jako teško raditi, a navodno tijekom jedne sezone nije pričala ni s kim na setu. Iako ih je na početku bilo više od četiri, na kraju serije ostale su četiri glavne ''kućanice'', a Marcia, Eva i Felicity zahvale su dale svima osim Teri, što je potvrdilo loše odnose među njima.

Jedno vrijeme medijima su kružile glasine da je glumica čak i bankrotirala, ali ona je kasnije sve demantirala te tvrdila da je došlo do nesporazuma. Paparazzi su je snimili u autoprikolici, pa su počele kružiti glasine da je ostala bez krova nad glavom, ali Teri je rekla da su scene bile za snimanje nove serije u kojoj glumi ženu koja živi u autoprikolici.

Danas živi u Los Angelesu, a paparazzi su je prije nekoliko dana uhvatili po izlasku iz svog automobila. Za razliku od drugih brojnih zvijezda, Teri je ostala odana svom prirodnom izgledu, a pokazala je i svoje lice bez šminke, koje se malo naboralo s obzirom na glumičinih 57 godina starosti.

Teri se glumom bavi još od 1985. godine. Neke od njenih glavnih uloga bile su u filmovima ''Sutra nikad ne umire'' uz bok Jamesu Bondu, ''Lois i Clark'', ''Tango i Cash'', ''Koralina i tajna ogledala'' i ostalima.

Tijekom života dva puta se udavala. Prvi put ''da'' je rekla Marcusu Leitholdu, a brak je trajao samo godinu dana, od 1988. do 1989. godine. Nakon njega 1994. godine udala se za Jona Tenneyja, a razveli su se 2003. godine. 1997. godine rodila je i njihovu kćer Emerson.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Ana Gruica Uglešić, Boran Uglešić i Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić +10 Marko Pecotić Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Boynton - 2 Lucy Boynton - 3 Lucy Boynton - 4 Lucy Boynton - 6 +17 Lucy Boynton - 1 Celebrity Sa slavnim partnerom Hrvatsku je posjetila nekoliko puta, a sad je uhvaćena u strastvenom klinču s drugim!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene