Oho!

Sa slavnim partnerom Hrvatsku je posjetila nekoliko puta, a sad je uhvaćena u strastvenom klinču s drugim!

Lucy Boynton - 5 Lucy Boynton - 5 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Boynton - 2 Lucy Boynton - 3 Lucy Boynton - 4 Lucy Boynton - 6 Lucy Boynton - 1 Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) +11 Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Galerija

Glumica Lucy Boynton koja je poznata po vezi s glumcem Ramijem Malekom u moru se ljubila s drugim muškarcem, a paparazzi su uhvatili strastvene scene.

Glumica Lucy Boynton koja je javnosti poznata pod vezi s glumcem Ramijem Malekom u San Pedru su paparazzi uhvatili u strastvenom klinču s drugim.

Lijepa plavkosa djevojka u moru se ljubila s drugim muškarcem, kolegom s kojim snima novi film ''The Greatest Hits''. Lucy je s kolegom snimila romantične scene u moru unatoč hladnijem vremenu, a odmah po izlasku iz mora glumci su se ogrnuli dekama i obukli odjeću kako bi se utoplili.

Obzirom da je i sam glumac, partner Lucy Rami Malek ne bi trebao biti ljubomoran na ovakve scene, ali upravo na setu i u takvim scenama, rodila se kemija i između njih dvoje.

Rami i Lucy zajedno su od 2019. godine i upoznali su se na snimanju filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja i za tu ulogu dobio Oscara, a Lucy je utjelovila njegovu djevojku Mary Austin.

Svoju vezu održavaju poprilično tajnom, ali znatiželjni fotografi ipak su ih uspjeli uhvatiti na njihovim romantičnim večerama.

Podsjetimo, par je već nekoliko puta posjetio i Hrvatsku. U rujnu 2020. godine posjetili su Brač, a prošle je godine s djevojkom bio i u Zagrebu. Tada je Boynton u Zagrebu snimala novu britansku mini-seriju "The Ipcress File" koja je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a uz nju su u Zagreb stigli još neki svjetski poznati glumci.

U pauzama od snimanja, Lucy je s dečkom Ramijem uživala u pogledu s terase njihove hotela, a snimljeni su i kako piju kavu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +22 Blanka Vlašić - 3 Celebrity Šuška se da je brak Blanke Vlašić u krizi, ona se poslije napisa oglasila o svemu: ''Koliko ja znam…''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 6 +23 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj tigrastoj opravici istaknula svoju novu, zanosnu liniju: ''Otkad znam za tebe, sad najljepše izgledaš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene