Prava transformacija!

Omiljena Uraganka drastično promijenila svoj imidž: ''Što je ovo, vratite nam staru Sanju!''

Sanja Vučić Sanja Vučić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vučić - 9 Sanja Vučić - 6 Sanja Vučić - 2 Sanja Vučić - 1 Sanja Vučić - 3 Sanja Vučić - 4 Sanja Vučić - 5 Sanja Vučić - 7 Sanja Vučić - 5 Sanja Vučić - 4 +7 Sanja Vučić - 2 Galerija

Bivša članica grupe ''Hurricane'' Sanja Vučić promijenila je svoju boju kose i odlučila se za drastičnu promjenu svog imidža.

Jedna od tri bivše članice grupe ''Hurricane'' Sanja Vučić svoje je pratitelje iznenadila drastičnom promjenom imidža.

Pogledaj i ovo Hurricane Što kažete? Predstavljene su nove Uraganke: Evo tko će zamijeniti Sanju, Kseniju i Ivanu, a došlo je i do još jedne promjene!

Cijelog života, Sanja je poznata po crnoj boji kose pa je oduvijek slovila za vatrenu garavušu, a sada je pridjev ''vatrena'' poprimio pravo značenje jer je Vučić za novu boju kose odabrala crvenu.

Zagasito crvena boja, koja pomalo liči i boji jesenjeg lišća, Sanji odlično pristaje, a s nekoliko fotografija pokazala je svojim pratiteljima svoju promjenu.

Upravo jesensko lišće Sanja je stavila i u opis fotografija, a na njen novi imidž nisu ostali ravnodušni ni njeni poznati prijatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

''F U C K'', napisala je Sara Jo, a oglasio se i jedan muški kolega, pjevač Cvija koji je Sanji komentirao: ''Kidanje'' uz emotikon crvena srca.

''Lijepoj ženi sve lijepo stoji'', ''Lutkice, kidaš'', ''Aaaa lepoto!'', pisali su joj obožavatelji, ali čini se da se nekima njen novi izbor kose baš i nije svidio.

''Aaaaa ne brate, šta je ovo, vraćajte nam crnokosu Sanju wtf je ovo'', ''Ja sam morala otić po čašu vode i kocku šećera da se smirim šta je ovo?'', napisali su ljutito neki.

Sanja je nedavno izbacila i svoju novu pjesmu ''Omađijan'' te s njom oborila sve rekorde slušanosti, a posljednji put hrvatske je medijske stupce punila nakon što se pročulo da se originalni sastav grupe ''Hurricane'', Sanja, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević raspada.

Hurikanke su susjednu Srbiju predstavljale na Euroviziji prošle godine i dogurale do finala, a sada svaka kreće u svoju samostalnu karijeru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 +25 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Celebrity Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene