ni krunidba ih nije spojila

Razdor između Harryja i Williama i dalje postoji, evo što je točno razotkrilo da je njihov odnos potpuno zahladio

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 4 Princ Harry - 3 +20 Princ Harry - 2 Galerija

Prinčevi William i Harry sjedili su odvojeni jedan od drugoga na krunidbi svoga oca, a njihov susret još se nije dogodio.

Krunidba kralja Charlesa III. je gotova, a veliku pozornost na ceremoniji je privukao i princ Harry koji je bez supruge Meghan Markle stigao na događanje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Sa svojim bratom Williamom nije se susreo, a među njima nije bilo nikakvog kontakta ni u samoj Westminsterskoj opatiji gdje su sjedili odvojeni jednim redom stolaca te svaki na svom kraju reda.

Harry je nekoliko puta uputio pogled prema bratu ispred, a ostatak vremena komunicirao je sa suprugom svoje sestrične Jackom Brooksbankom, a sudeći po fotografijama bio je dobro raspoložen jer je u opatiju stigao sa smješkom na licu.

Vjeruje se da je raspored sjedenja bio jedna od spornih točaka zbog koje je Harry odugovlačio s odgovorom hoće li prisustvovati povijesnom događaju.

Podsjetimo, odmah nakon ceremonije predviđa se da će Harry sjesti na privatni avion te otputovati nazad u SAD kako bi proslavio četvrti rođendan svog sina Archieja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Princeza Charlotte i princ Louis Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 2 +29 Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Celebrity Preslatka gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu i miljeniku javnosti, princu Louisu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis i princeza Charlotte - 7 Princ Louis i princeza Charlotte - 6 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 +26 Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Celebrity Evo u kojem su trenutku fotografi uhvatili najnestašnijeg člana kraljevske obitelji kojeg javnost obožava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene