Povratak u prošlost

Nova sezona ''Krune'' uprizorit će početak romanse omiljenog kraljevskog para, a glumci neodoljivo podsjećaju na njih!

Meg Bellamy kao Kate Middleton Meg Bellamy kao Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Bellamy kao Kate Middleton Meg Bellamy kao Kate Middleton - 5 Meg Bellamy kao Kate Middleton - 4 Meg Bellamy kao Kate Middleton - 3 Meg Bellamy kao Kate Middleton - 2 Meg Bellamy kao Kate Middleton - 1 Meg Bellamy Ed McVey Ed McVey - 3 Ed McVey - 2 +21 Ed McVey - 2 Galerija

Nova sezona ''Krune'' prikazat će prve dane Kate Middleton i princa Williama dok su još bili studenti.

Serija ''Kruna'' uprizorit će život Kate Middleton i princa Williama, a na ulicama jednog gradića snimljene su scene u kojima je glumica rekreirala princezu od Walesa kako konobari kao studentica na Sveučilištu St Andrews.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Posljednja sezona hit Netflixove serije koja se trenutno snima u Škotskoj pokrit će prve dane romanse princa Williama i Kate Middleton.

Glumica Meg Bellamy snimljena je kako snima scene za nadolazeću sezonu u pizzeriji gdje je Kate radila kao studentica.

Odjevena u tamnocrvenu košulju i crni prsluk, Meg je nosila pločicu s imenom Kate. Na fotografijama paparazza vidi se kako Meg poslužuje klijente koji sjede u izlogu talijanskog restorana.

Tijekom scene, netko izvan restorana uhvatio je Megin pogled i ona im je tada stidljivo mahnula.

Ostale fotografije prikazuju glumicu kako zamišljeno gleda kroz prozor prije nego što se vrati primanju narudžbe.

A osim ovih kadrova, snimljeni su i oni na fakultetu na kojima je princ William zamijetio Kate dok su odmarali u dvorištu Sveučilišta, a gledajući fotografije sa seta, glumci Meg i Ed McVey koji će utjeloviti princa Williama neodoljivo podsjećaju na omiljeni kraljevski par.

Sve dosadašnje sezone serije ''Kruna'' bile su vrlo uspješne, a mnoge zanima kako će izgledati i nove scene koje će prikazati život nakon smrti princeze Diane.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 13 Adriana Ćaleta-Car - 8 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 +34 Adriana Ćaleta-Car - 4 Celebrity Naš nogometaš i lijepa supruga objavili radosnu vijest, uskoro će njihov život obogatiti još jedna beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene