Šokirao ljubavnim raspletom

Influencerica osvojila srce milijardera, on s njom želi i dijete, a još uvijek traje proces rastave s bivšom suprugom

Alina de Almeida - 7 Alina de Almeida - 7 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Paulson i Alina de Almeida - 1 John Paulson i Alina de Almeida - 2 John Paulson - 1 John Paulson - 2 John Paulson - 3 John Paulson - 4 Alina de Almeida - 1 Alina de Almeida - 2 Alina de Almeida - 3 Alina de Almeida - 4 +7 Alina de Almeida - 5 Galerija

Milijarder John Paulson šokirao je javnost novim priznanjem da želi oženiti svoju mlađahnu djevojku nakon kontroverzne rastave s bivšom suprugom.

Milijarder John Paulson, menadžer hedge fonda i voditelj tvrtke za upravljanje investicijama šokirao je javnost novim priznanjem u svom ljubavnom životu.

66-godišnji John rekao je kako želi oženiti svoju 34-godišnju djevojku Alinu de Almeidu. Lijepa Alina influencerica je na Instagramu, a nedavno se uselila i u njegov apartman.

Izvor blizak paru za Page Six rekao je da par želi imati dijete i vjenčati se što prije, a tek prošli mjesec John je završio rastavni proces s bivšom suprugom Jenny Paulson.

U srpnju je Jenny tužila Johna za milijardu dolara tvrdeći da je uspostavio tajnu internetsku mrežu kako bi sakrio novac od nje.

Jennyn odvjetnik rekao je za Page Six da je pregovarala s Paulsonom, ali je naposljetku odlučila iznijeti slučaj na suđenje.

''Muževi koji su se obogatili u braku ne daju svojim ženama džeparac... On pokušava izvršiti pritisak na nju da postigne nagodbu, a to je jednostavno pogrešno'', rekao je njezin odvjetnik Robert Cohen.

Zavađeni par, koji je u bio braku dva desetljeća, navodno se bori oko impresivnog broja nekretnina vrijednog više od 200 milijuna dolara prije razvoda, zbog kojeg bi njegovo bogatstvo uskoro moglo opadati.

Uz svoje rezidencije na Manhattanu, par je dijelio i otmjeno imanje u Southamptonu.

Inače, John je vlasnik brojnih luksuznih resortova, a vijest o novoj djevojci u javnost je izašla tek nedavno.

Izvori su rekli da se novi par upoznao ovog ljeta i da sve ide tako dobro da već žive zajedno u njegovom otmjenom stanu na Petoj aveniji u New Yorku.


De Almeida je dijetetičarka i stručnjakinja za savjetovanje o mršavljenju te vodi tvrtku Effective Lifestyle. Lijepa brineta iz Montclaira završila je specijalizaciju kliničke prehrane u bolnici ''New York-Presbyterian University Hospitals'', a ne zna se gdje je točno upoznala milijardera.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Celebrity Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene