A ima i novo društvo!

Zgodni šarmer iz hit-serije ne nalikuje na sebe, promjene u izgledu postarale su ga u samo nekoliko mjeseci!

Simon Baker Simon Baker Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker s novom djevojkom - 5 Simon Baker s novom djevojkom - 4 Simon Baker s novom djevojkom - 3 Simon Baker s novom djevojkom - 2 Simon Baker s novom djevojkom - 1 Simon Baker - 8 Simon Baker - 7 Simon Baker - 6 Simon Baker - 5 Simon Baker - 4 +3 Simon Baker - 3 Galerija

''Mentalist'' Simon Baker uhvaćen je na plaži s djevojkom za koju se pretpostavlja da mu je nova partnerica, a društvo im je pravila i njezina majka.

Poznati glumac prepoznatljiv po ulozi u seriji ''Mentalist''Simon Baker, ove godine nije imao sreće u ljubavi, no čini se da mu se sada pružila nova šansa.

Pogledaj i ovo showbuzz praznik za oči Prisjetili smo se najseksi fotki slavnih frajera iz 2021. godine, ovi prizori ugrijat će vas u hladnim danima!

Paparazzi su ga na plaži u Sydneyju uhvatili kako se brčka u moru s mlađahnom ljepoticom koja je istaknula svoju figuru u bijelom jednodijelnom badiću, a pokraj nje je glumac bio neprepoznatljiv.

Duge brade i s nekoliko kila više, glumac više ne izgleda kao nekad, ali čini se da još ima potreban šarm da zavede mlade ljepotice.

Paru je, navodno, društvo pravila i majka djevojke, kojoj nije poznato ime.

Podsjetimo, prošle je godine raskinuo brak koji je trajao 23 godine. Samo nekoliko mjeseci od razvoda, Baker je potvrdio vezu s Laurom May Gibbs, 36-godišnjom dizajnericom, ali njihovoj ljubavi ubrzo je stigao kraj, i to zbog pomalo bizarnog razloga.

Kružile su priče kako je glumac s njom prekinuo jer je sudjelovala u prosvjedu protiv cijepljenja, ali dizajnerica je kasnije ove tvrdnje demantirala.

Pravi razlog njihova razlaza nije objavljen u javnosti, a par je zadnji put dobro raspoložen snimljen u kolovozu 2021.

Laura je u listopadu dospjela na naslovnice australskih medija nakon što je na Instagramu brenda njezine odjeće Nagnata objavljeno da neće otvarati svoju trgovinu u Byron Bayu sve dok kupcima necijepljenim protiv koronavirusa ne bude zakonski dopušteno da tamo kupuju. Također je prije nekoliko dana nazočila prosvjedu protiv cjepiva, a demonstracije su bile dio niza skupova diljem zemlje protiv obveze cjepiva za određene industrije i zanimanja.

Supruga Rebecca Rigg i glumac raskinuli su 2021. u siječnju, a prema bliskim izvorima, ostali su prijatelji.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje djece uvijek će biti najvažniji fokus naših života", izjavili su danas bivši supružnici za magazin People, no prema Fox Newsu, zapravo su se razišli devet mjeseci ranije, u travnju 2020. godine.

Par zajedno ima troje djece, kćer Stellu te sinove Claudea i Harryja.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija novog albuma Jelene Rozge - 1 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 2 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 3 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 5 +25 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 Celebrity Rozga okupila poznate Hrvate, pojavio se i jedan bivši par, a najveće iznenađenje večeri bilo je vrlo emotivno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene