A bio je bez afera!

Nakon 23 godine braka upustio se u vezu s 15 godina mlađom djevojkom, ali i njihovoj idili je već došao kraj!

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Galerija

Simon Baker prekinuo je vezu s Laurom Gibbs, s kojom je u javnosti viđen posljednji put u kolovozu.

Ljubavi australskog glumca i zvijezde serije "Mentalist" Simona Bakera i dizajnerice Laure May Gibbs došao je kraj nakon svega nekoliko mjeseci, a vijest o prekidu potvrdio je njegov glasnogovornik.

Pogledaj i ovo Simon Baker Malo se opustio Šarmer bez skandala 29 godina dugu vezu okončao je zbog mlađe ljepotice, no zbog bizarnog razloga sad solo uživa na plažama

52-godišnji Simon i 36-godišnja Laura razišli su se bez velike pompe i drame. Zadnji su put zajedno snimljeni u kolovozu kako se zajedno smiju i šale na plaži u Byron Bayu, a razlog prekida zasad nije poznat.

Laura je u listopadu dospjela na naslovnice australskih medija nakon što je na Instagramu brenda njezine odjeće Nagnata objavljeno da neće otvarati svoju trgovinu u Byron Bayu sve dok kupcima necijepljenim protiv koronavirusa ne bude zakonski dopušteno da tamo kupuju. Također je prije nekoliko dana nazočila prosvjedu protiv cjepiva, a demonstracije su bile dio niza skupova diljem zemlje protiv obveze cjepiva za određene industrije i zanimanja. 

Na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj stoji u gužvi i napisala: "Već primam poruke od ljudi koji su izgubili posao zbog dijeljenja ovih priča, držite se, niste sami."

Glasine o Simonu i Lauri prvi su se put pojavile u veljači ove godine, nakon što su snimljeni na plaži u Byron Bayu, gdje su se navodno i upoznali, i to nekoliko tjedana nakon što je Simon 29. siječnja objavio da se rastaje od dugogodišnje supruge Rebecce Rigg.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje djece uvijek će biti najvažniji fokus naših života", izjavili su danas bivši supružnici za magazin People, no prema Fox Newsu, zapravo su se razišli devet mjeseci ranije, u travnju prošle godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene