Primio se posla

Omiljeni šarmer iz hit-serije nakon razvoda izgleda bolje no ikad prije, a paparazzi su ga uhvatili u pomalo neobičnoj aktivnosti za njega!

Simon Baker Simon Baker Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker - 5 Simon Baker - 4 Simon Baker - 3 Simon Baker - 1 Simon Baker - 2 Simon Baker Simon Baker - 5 Simon Baker - 4 Simon Baker - 3 Simon Baker - 2 +19 Simon Baker - 1 Galerija

Simon Baker snimljen je kako bos kosi travu ispred kuće, a dobro raspoloženje nisu mu pokvarili ni paparazzi koji su ga uočili i brzo snimili.

Australski glumac i zvijezda serije "Mentalist" Simon Baker neko se vrijeme nije pojavljivao u javnosti, no paparazzi su ga ovih dana u jednom od opuštenijih izdanja i to dok je sam kosio travu ispred svoje kuće u Sydneyju.

Bos i bezbrižan 54-godišnji Simon izgledao je kao da uživa u uređivanju svoje okućnice što je mnoge iznenadilo, a njegove obožavateljice odmah su zaključile kako se čini da mu razvod od bivše supruge Rebecce Rigg godi i da izgleda bolje no ikad.

Prije nekoliko mjeseci paparazzi su ga snimili na plaži u australskom gradu Byron Bay, gdje je uživao u društvu misteriozne, mlađahne plavuše, a da se ne radi samo o prolaznoj aferi, potvrdio je i tako što je novu djevojku upoznao sa svojim sinovima, 24-godišnjim Claudeom i 21-godišnjim Harryjem, koji su im se pridružili.

Slavni australski glumac sinove je dobio s bivšom suprugom Rebeccom, s kojom je bio u braku 23 godine, a razveli su se 2020.
Simon je malo nakon razvoda započeo vezu s 15 godina mlađom dizajnericom Laurom May Gibbs, no njihova ljubav bila je kratkog vijeka.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić - 3 Stan Nine Badrić - 2 Stan Nine Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +27 Nina Badrić - 3 Zanimljivosti Nina Badrić pokazala je detalje svog doma u Zagrebu, pogledajte kako je uredila svoju oazu mira u metropoli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene