''Ovom malom...''

Natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' posvetio je objavu svojoj supruzi koju je pred oltar odveo u Las Vegasu!

Mario Mandarić Mario Mandarić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea - 2 Mario Mandarić i supruga Matea - 1 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea - 4 Mario Mandarić Mario Mandarić - 2 Mario Mandarić - 4 Mario Mandarić - 5 Mario Mandarić - 7 Mario Mandarić - 1 +19 Mario Mandarić - 2 Galerija

Mario Mandarić poželio je sve najbolje svojoj supruzi povodom Dana žena te joj čestitke napisao u njenu fotografiju iz bazena.

Mario Mandarić, vrhunski hrvatski chef i natjecatelj ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'' čestitao je svojoj Matei Krištić Mandarić supruzi Dan žena.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

''Sritan dan žena ovom malom prelijepom debilu'', napisao je uz fotografiju svoje supruge.

U komentaru se sjetio i ostalih žena te dodao: ''I svim ostalim ženama''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandaric Mario (@mario_mandaric_)

U travnju prošle godine Matea i Mario stali su pred oltar u Las Vegasu, a Matea je oduševila neuobičajenoj kombinacijom u kratkoj vjenčanici s dugačkim velom u kojoj je rekla ''da'' našem poznatom chefu.

A evo kako se jednom našalio o njihovom odnosu.

"Svojim najvećim životnim uspjehom smatram to što mi supruga nije bila trudna na vjenčanju. Šalim se, naravno! Moj najveći uspjeh je biti u mogućnosti utjecati na ljudske živote, pomoći im i spasiti ih'', rekao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandaric Mario (@mario_mandaric_)

Mario je gostovao i u posljednjoj sezoni ''MasterChefa'', a sada se natječe u novom izazovu u novoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' gdje pleše sa svojom mentoricom Helenom Naletilić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury - 3 +25 Rose Hanbury - 2 Zanimljivosti Kraljevski dvor potresa novi skandal, ali ovaj put u centru zbivanja je princ William, svi se pitaju je li ovo moguće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene