Ljubav i dalje traje!

Svoju vezu skrivali su kao zmija noge, a pred oltar su stali samo nekoliko mjeseci nakon početka veze

Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz - 2 Daniel Craig i Rachel Weisz - 3 Daniel Craig i Rachel Weisz - 4 Daniel Craig i Rachel Weisz - 5 Daniel Craig i Rachel Weisz - 6 Daniel Craig i Rachel Weisz - 7 Daniel Craig i Rachel Weisz - 8 Daniel Craig i Rachel Weisz - 9 Rachel Weisz - 4 +10 Rachel Weisz - 3 Galerija

Nakon što su godinama bili prijatelji, Rachel Weisz i Daniel Craig krenuli su u romantičnu vezu nakon što su radili na svom prvom zajedničkom projektu.

Prema pisanju Metro UK-a, Daniel Craig i Rachel Weisz upoznali su se još na sveučilištu, mnogo prije nego što je bilo koji od njih postao svjetski poznat, točnije njihov prvi susret dogodio se 1994. godine u Studiju nacionalnog kazališta.

Tome je svjedočio operni kritičar Daily Telegrapha, Rupert Christiansen, koji ih je prvi put vidio kako rade zajedno u predstavi pod nazivom "Les Grandes Horizontales". Christiansen je na predstavi o kurtizanama iz 19. stoljeća radio kao povijesni konzultant i često se s njima družio.

"Naravno, niti jedno od njih tada nije bilo poznato pa je njihov prvi susret ostao nezabilježen. No zaplet ih je doveo u brojne ljubavne klinčeve i bilo je puno seksualnih scena i seksualne kemije među njima", izjavio je za The Daily Telegraph.

U veljači 2010. Weisz i poznati James Bond spojili su se na setu filma ''Dream House''. Nekoliko mjeseci kasnije, glumica se rastala od redatelja Darrena Aronofskyja, a utjehu pronašla u filmskom partneru.

U prosincu te godine, Weisz i Craig uočeni su kako izmjenjuju poljupce dok zajedno uživaju u praznicima na engleskom selu. Samo šest mjeseci 2011. godine nakon što su prvobitno potaknuli glasine o ljubavnoj vezi, par se tajno vjenčao u New Yorku.

Njihova kolegica Rachel Fox kasnije je govorila o tome da je radila s njima prije nego što su službeno počeli izlaziti, a par je navodno već na setu osjećao kemiju.

''Oni su glumili muža i ženu, tako da kad god je kamera bila uključena, osjetili ste tu iskru'' rekla je Fox Us Weekly u rujnu 2011.

''Nisam primijetila izvan ekrana da se nešto događa. Učinili su dobar posao čuvajući tajnu!''

Ali, nešto se ipak događalo i iza ekrana, ali svoju su vezu vješto skrivali kao zmija noge.

Nekoliko godina kasnije, glumica je objasnila zašto je držanje braka relativno privatnim bio zdrav izbor.

''Jednostavno je previše poznat… Morate zaštititi svoj brak. Kad si mlad, sve pričaš svojim djevojkama. Jedno od velikih zadovoljstava kad nisi adolescent je to što ne morate dijeliti sve. Kad ste u braku, ta se vrata zatvaraju. Publika odlazi, a ti si u svom životu'', rekla je Weisz za More u siječnju 2018.

Iste su godine Weisz i Craig potvrdili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete.

''Spremni smo. Vrlo uzbuđena,” podijelila je s E!News u travnju 2018. Rachel. U rujnu iste godine, rodila im se kćerka, a njeno ime javnosti još nije poznato.

Osim nje, i Rachel i Daniel imaju dijete iz svojih prvih brakova.
Rachel je u braku s Darrenom Aronofoskyjem 2006. godine dobila sina Henryja, a Daniel iz braka s Fionom Loudon ima kćer Ellu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +21 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene