Pa je li moguće?

Lana Jurčević nakon usporedba s jednom od najljepših žena svijeta otkrila nevjerojatnu slučajnost: "Što je najsmješnije..."

Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +20 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 3 Galerija

Lana Jurčević nakon velike promjene priznala da joj godi nadimak koji je dobila od javnosti, ali i susjeda, te otkrila jednu veliku slučajnost.

Naša pjevačica Lana Jurčević prije nekoliko se dana odlučila na promjenu imidža te je nakon dugo godina ošišala šiške.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević objavila i video Lana Jurčević pokazala što radi kad se nada da je nitko ne gleda: ''Reći će da sam prošvikala!''

Lana je time javnost odmah podsjetila na dane u mladosti kad je također nosila takvu frizuru, ali fanovi su ipak prvo primijetili da Lana neodoljivo podsjeća na holivudsku glumicu Monicu Bellucci.

Jurčević je sada objavila još nekoliko fotografija sa šiškama. U opisu je priznala da joj godi nova usporedba, a otkrila je i veliku slučajnost.

"Evo vam vaše Monice. Znači, i susjedi su me tako počeli zvati, hahaha… Pa, hvala vam lijepa svima! Bome je kompliment. A što je najsmješnije, moje krsno ime je Monika! Ne zezam se!'' napisala je Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

''Ljepša si od Monice'', ''Predobrooo, wow!', ''Šiške su pobjeda'', ''Lana Monika'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Inače, posljednjih godina Lana se posvetila svom poduzetničkom pothvatu i tvrtki La Piel pa se sada glazbom bavi manje nego prije, ali još uvijek slovi za jednu od omiljenih hrvatskih pjevačica i slaba je točka mnogim muškarcima koji je prate još od njezine rane karijere.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene