"Ajme top, preslatka si"

Lana Jurčević vratila se nečem što je obožavala dok je bila mlađa, a sad je uspoređuju s Monicom Bellucci!

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić - 1 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 1 +19 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 2 Galerija

Lana Jurčević pokazala je svojim pratiteljima što je odjenula za koncert, a oni su pažnju usmjerili na nešto sasvim drugo.

Pjevačica Lana Jurčević ponovno se odlučila na šiške koje je obožavala nositi u mladosti.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Pozirala je u kratkoj ljubičastoj haljinici bez rukava prije nastupa u Sloveniji, a do izražaja je posebno dolazio glomazni zlatni lančić na njezinom vratu.

Iako je u ovom stajlingu savršeno istaknula svoju besprijekornu liniju, pratitelji su ipak zapazili njezinu novu frizuru - točnije šiške.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Ajme šiške ti top stoje", "Baš mi se sviđa ova frizura", "Šiške gore", "Preslatka si", "Najljepša na svijetu", samo su neki od komentara.

No, bilo je tu i onih koji su Lanu usporedili s talijanskom glumicom Monicom Bellucci.

Sviđaju li vam se Lanine šiške?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Lana se u opisu pohvalila i kako se sama našminkala. 

Inače, poduzetnica je na svojem blogu otvoreno progovorila o anksioznosti i napadajima panike koje je doživjela, a sve sa svrhom da drugima koji prolaze isto pokaže da nisu sami i usmjeri ih na pravi put.

Na Instagram profilu prati je preko 440 tisuća vjernih pratitelja, koje svakodnevno uveseljava svojim fotografijama i događajima iz privatnog života.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 1 +29 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić tijekom novog pojavljivanja u javnosti iznenadila jednom promjenom na sebi, evo kakve su reakcije njezinih pratitelja!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 +21 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Celebrity Zvijezda "Kumova" od večeras u malo drugačijoj ulozi, njen novi partner otkrio je poneki detalj s priprema: "Malo je vrištala, malo umirala od smijeha"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene